Akik baloldaliként tüntetnek a gyerekvédelemért, azok rontanák meg a gyerekeinket

A köztársasági elnök körül kirobbant botrányhangulat nyomán a különböző baloldali, szélsőbaloldali, egyébként az LMBTQP-t teljes mellszélességgel támogató egyének, szervezetek álltak ki, hogy megvédjék a gyermekeket a pedofíliától. Itt azonban van egy kis anomália, hiszen pont ők azok, akik veszélyeztetik a gyermekeket, és védik a pedofilokat. 

Adód 1%-ával harcolj a pedofília ellen, támogasd a HVIM-t!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashatsz.
Felajánlásodat az Azonosságtudat Alapítványnak küldd el!
Adószám: 18218082-1-07

Az LMBTQP szervezetek és szélsőbaloldali elemek jó lehetőséget látnak most a pedofília témájának meglovaglásában, a Háttér Társaság is elsők között szólított fel arra, hogy mindannyiunk érdeke a gyermekek közös védelme. És, hogy mi van az álca alatt? A botrányos esetekkel tele a padlás, párat felelevenítünk:

A Háttér Társaságnak minden esetre emlékezni kellene arra, amikor szövetségese, a TASZ az áldozatok helyett fontosabbnak tartotta, hogy a pedofilok jogait védje. Akkor nem volt közfelháborodás a szélsőbaloldal részéről, hogy a Társaság a Szabadságjogokért a gyermekeket megrontó deviánsok személyazonosságát félti, ezzel is gátolva az aljas tettektől való elrettentő intézkedések bevezetését.

De emlékeztetnünk kell ismételten Bite Zsolt esetére is, akire a vármegyések már évekkel korábban felhívták a figyelmet, de nem történt semmi. Majd amikor történhetett volna valami, a deviáns “jogvédő” szervezetekkel fenyegetőzött a pedofil, s az iskolák megijedtek ettől. Ekkor is szóba került mind az Amnesty International, mind a TASZ és a Helsinki Bizottság a szerepe. Bite ugyanis azt állította, hogy ezek védelmezik őt, ezért akár perelni is kész.

Hogy a deviáns szervezetek vezetősége is tömve van pedofilokkal, mely ellen a baloldal nem vonul fel tüntetni, az is nyilvánvaló… Míg az LMBTQP közösség folyamatosan hangoztatja, hogy semmi közük a pedofíliához, addig az olyan fejlett országokról, mint Kanada derül ki, hogy a Pride igazgatósági tag pedofil.  De ott van a kisfiúkat erőszakoló transz aktivista esete is, ugyanakkor több másik vezetőről és aktivistáról is kiderült még ilyesfajta aljasság.

A drag queeneket sem szabad kihagynunk a felidézésből, hiszen a baloldal egyik kedvenc állatfajáról van szó, még az a Gulyás Márton (Partizán) is őket énekelteti karácsonykor, aki pénteken ott lesz a tüntetésen. Ezek a véglények előszeretettel rontják meg a gyermekeket. A „Miss Gin” művésznéven ismert deviánst például pedofilvadászok csalták tőrbe. A deviáns elismerte, hogy megpróbált szexuális kapcsolatot folytatni egy gyermekkel. De mi emlékszünk azon esetekre is, amikor gyermekek előtt pucéran vonaglottak, sztriptíz műsort rendeztek, a felsorolást tovább is folytathatnánk, de nem az összes eset újbóli cikkbe foglalását tűztük ki jelen esetben célul, azonban ajánljuk, hogy a többi drag queenekkel foglalkozó cikkünkkel is ismerkedjetek meg. Ezen blokk zárásaként pedig javasoljuk, hogy mindenki először a saját háza táján söprögessen, például a balliberálisok által vezetett Budapesttel szemben álljanak ki, hogy ne lehessen gyermekmegrontó drag show-kat rendezni hazánk fővárosában!

Magukról a Pride-okról is szót kell ejtenünk, hiszen ugyanezen szereplők, akik jelenleg az erkölcsös szerepét játszák el a témában, teljes lelki nyugalomban vonulnak ki az éves vonaglásokra, ahova előszeretettel érkeznek hazánkban is gyermekekkel. A prájdhónapban soha nem halljuk ezen kétszínűek részéről, hogy probléma lenne az, amikor LMBTQP-emberek a nemiszerveiket mutogatják a kisgyermekeknek. Pedig bőségesen találunk sajnos erre is példát: gyermekek előtt tartott pucér felvonulás, deviáns, aki a f.szát akarja leszopatni a gyermekekkel, nudista homoszexuálisokkal játszadozó gyermekek (vajon köztük mennyi lehet a pedofil?).

A szélsőbaloldali és LMBTQP szervezetek között jelentős átfedések vannak. Láthattuk, hogy a legnagyobbak közül mindnek piszkos valahogyan a keze, és ők azok, akik folyamatosan a gyermekek, és a velük foglalkozók körül próbálnak őgyelegni. Se szeri, se száma már azoknak az “érzékenyítő” rendezvényeknek, melyeket a tanároknak rendeznek azért, hogy az LMBTQP irányába érzékenyítsék a gyermekeket, és ők szónokolnak folyamatosan a gyermekvédelemről, miközben a gyermekvédelmi törvény kijátszására szólítanak ezeken fel. De egyvalamit mindig megpróbálnak: valahogy közelebb férkőzni a gyermekekhez. A pedofília elleni védelem címszava alatt törekszenek most erre?

Ui: Azt meg már majdnem ki is felejtettük, hogy a Helsinki Bizottság alapítója egyenesen mentegette a pedofilokat…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Gyermekvédelem és pedofília kérdésében a baloldalnak hallgass a neve

A lemondásokkal az ügy le van zárva – a CIA nem így gondolja, jön a Budapestmajdan?

Köztársasági cirkusz: Az igazság nélküli hatalmi központok technikailag sem működnek

(Szent Korona Rádió)