Közeledünk a következő létrontó őrület felé: a pedofíliát mentegeti az LMBTQP-lobbi

Hiába próbálják minden alkalommal különválasztani a pedofíliát az LMBTQP személyektől, lépten-nyomon kibújik a szög a zsákból és vagy pedofil homoszexuálisok tömegei, vagy az őket mosdató liberálisok szivárognak fel a felszínre. Jelen esetben a Helsinki Bizottság alapítója gondolta úgy, hogy nincs baj a pedofíliával, amíg az nyilvánosságra nem kerül.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A balliberális LMBTQAPI+ érzékenyítésben mindig van lejjebb, és a felszabadításmánia mára elérkezett az eddigi folyamatokból logikusan következő újabb lépcsőfokához, a pedofíliához – írta közleményében az Alapjogokért Központ.

A pedofíliát már bagatellizálta a Helsinki Bizottság egykori SZDSZ-es alapítója. Kőszeg Ferenc a Partizán legfrissebb adásában megkérdőjelezhető állításokat tett azzal kapcsolatban, hogy mikor „tolerálható” egy felnőtt és egy gyerek közti viszony. Az ügy csak tovább gyűrűzött azzal, hogy a 444 és a Klubrádió munkatársa is védelmébe vette az egykori politikust.

Az Alapjogokért Központ már évekkel ezelőtt figyelmeztetett arra a veszélyre, amelyet most a Helsinki Bizottság alapítójának szavai idéztek meg

– írták.
Szerintük a pedofil mosdatás semmilyen körülmények között nem elfogadható és a történtek igazolják a választópolgárok tavalyi népszavazáson soha nem látott egységben kifejezett akaratát, amely szerint a gyermekeinket meg kell védeni a genderőrülettől.

Az SZDSZ alapítója – aki a tavalyi választás előtt egyre-másra közölte a baloldal külföldi támogatói által kiválasztott közös ellenzéki miniszterelnökjelöltet támogató írásait – nemcsak tolerálhatónak nevezte a pedofíliát, hanem azt is hozzátette, hogy szerinte nem az a baj, ha valaki pedofil kapcsolatot létesít, hanem az, ha ez nyilvánosságra kerül.

A szervezet felidézte, hogy Kőszeg Ferenc a baloldal kormányzása idején „az emberi jogok tiszteletben tartása érdekében végzett több évtizedes tevékenysége elismeréseként” méltónak találta a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjére. Az Alapjogokért Központ szerint

a pedofília és a pedofil cselekmények soha nem tartozhatnak hozzá a gyermekeink életéhez, és ezektől minden létező eszközzel, akár hatósági fellépés segítségével is meg kell védenünk őket.

Magyarország nem genderpropagandistáknak való vidék, itt egyetlen felnőttnek sincs és nem is lehet joga kisgyermekeket szexuális játékszerként használni! – írták.

Szerintük a márciusi közvélemény-kutatásuk eredménye is ezt támasztja alá, hiszen a válaszadók elsöprő hányada kiállt a jelenlegi gyermekvédelmi szabályozás mellett, és a többség már ekkor is azt gondolta, hogy szükséges a törvény további szigorítása.

Nyugat-Európában már a ’68-as kultúrmarxista lázadók zászlajukra tűzték a pedofilok „szexuális felszabadítását”, és emellett olyan politikusok álltak ki, mint Daniel Cohn-Bendit, aki 2014-ig az Európai Parlament zöld frakciójának társelnöke volt, de az utóbbi években is vakbuzgón támadta a magyar kormányt – mutattak rá.

A szervezet szerint hazánkban az elmúlt években ellenzéki lapok – így a Magyar Narancs és a HVG hasábjain – folyt az érzékenyítés.

Az pedig, hogy a hazai balliberális oldalon most is vannak szereplők – mint Sorosék blogja, a 444 vagy Szunyogh Szabolcs –, akik támogatásukról biztosítják a sokak által méltán elfeledett egykori baloldali országgyűlési képviselőt, csak őket minősíti, egyben figyelmeztetés a jóérzésű magyaroknak, hogy ezt a politikai oldalt többé nem szabad a hatalom közelébe engedni – írták.

Vera Jourová: Az EU megvédi az LMBTQ-személyeket a vallásoktól

Na kivel találkoztak a vármegyések a balatoni strandon?

(Vadhajtások – Szent Korona Rádió)