A KLIK elismeri, hogy megkapták 2018-ban Bitéről a vármegyések jelzését, de hát nem volt mit tenni

A Pesti Srácok megkereste a Klebelsberg Központot, hogy megkapták-e 2018-ban a HVIM és Barcsa-Turner Gábor jelzését Bite Zsoltról és a bizonyító erejű hangfelvételt, amit Budaházy György készített. Mint ismeretes, a pedofil buzeráns már közel 5 évvel ezelőtt kérkedett a deviáns hajlamaival és hiába jelezte ezt a HVIM és a portálunk az iskolájának, ahol tanít, illetve a KLIK-nek, nem történt semmi, csak akkor, amikor már rendőrségi eljárás is született 2023-ban. Alább a Pesti Srácok cikke.


A Klebelsberg Központ megkeresésünkre elismerte, valóban kapott bejelentést már 2018-ban Bite Zsolt pedagógus asszisztens gyermekekre veszélyt jelentő aberrációja kapcsán, de mivel a bejelentésben egy iskoláktól független eseményen történt, sem az iskola, ahol Bite akkoriban dolgozott, sem a KLIK állítólag nem érezte magát illetékesnek. Mivel a fenntartó nem a Klebelsberg Központ (hanem annak alsóbb szerve), azt írják, ők ki sem rúghatták az LMBTQ-perasszisztenst és amúgy sem lehet csak úgy elbocsátani valakit. A pedagógiai állami csúcsintézmény válaszából kiderül, hogy most szerencsére az illetékesek is tudomást szereztek a botrányról, ha ugyan négy évvel később is, az illetékes tankerületi központ elindította a vizsgálatot és ezúttal Bite munkaviszonyát is meg lehetett szüntetni azonnali hatállyal. A KLIK leszögezi, hogy elítél minden gyermekek fejlődésére veszélyt jelentő tevékenységet  és fel is lép azok ellen.

A PestiSrácok.hu a hétvégén írta meg, hogy a szintén portálunk által kirobbantott botrányában érintett efebofil pedasszisztens kisikolás gyermekeket veszélyeztető tevékenységéről már négy éve tudhatott az iskolákat fenntartó tankerületek felettes szerve, azaz a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK). 2018-ban Bite Zsolt a budapesti Pride-on nyilvános rendezvényen tartott előadást aberrációjáról, az általa vezetett médiaszakkörökről és a “szexuális szabadságot nem korlátozó nyári táborokról” és arról is, milyen módon szórakoztak a gyerekekkel a tábori feladatok között. Ezen Pirde pódiumbeszélgetésén Budaházy György készítette azt az ominózus felvételt, amelyet most az NNI lefoglalt a már folyamatban lévő büntetőeljárásban. (Itt meghallgatható!)

A Klebelsberg Központ megkeresésünkre elismerte, valóban kapott bejelentést már 2018-ban Bite Zsolt pedagógus asszisztens gyermekekre veszélyt jelentő aberrációja kapcsán, de mivel a bejelentésben egy iskoláktól független eseményen történt, sem az iskola, ahol Bite akkoriban dolgozott, sem a KLIK állítólag nem érezte magát illetékesnek. Mivel a fenntartó nem a Klebelsberg Központ (hanem annak alsóbb szerve), azt írják, ők ki sem rúghatták az LMBTQ-perasszisztenst és amúgy sem lehet csak úgy elbocsátani valakit. A pedagógiai állami csúcsintézmény válaszából kiderül, hogy most szerencsére az illetékesek is tudomást szereztek a botrányról, ha ugyan négy évvel később is, az illetékes tankerületi központ elindította a vizsgálatot és ezúttal Bite munkaviszonyát is meg lehetett szüntetni azonnali hatállyal. A KLIK leszögezi, hogy elítél minden gyermekek fejlődésére veszélyt jelentő tevékenységet és fel is lép azok ellen.

A PestiSrácok.hu a hétvégén írta meg, hogy a szintén portálunk által kirobbantott botrányában érintett efebofil pedasszisztens kisikolás gyermekeket veszélyeztető tevékenységéről már négy éve tudhatott az iskolákat fenntartó tankerületek felettes szerve, azaz a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK). 2018-ban Bite Zsolt a budapesti Pride-on nyilvános rendezvényen tartott előadást aberrációjáról, az általa vezetett médiaszakkörökről és a “szexuális szabadságot nem korlátozó nyári táborokról” és arról is, milyen módon szórakoztak a gyerekekkel a tábori feladatok között. Ezen Pirde pódiumbeszélgetésén Budaházy György készítette azt az ominózus felvételt, amelyet most az NNI lefoglalt a már folyamatban lévő büntetőeljárásban. (Itt meghallgatható!)

A Labris Egyesület rendezte a fórumot, amelyen többek között Bite Zsolt is jelen volt és az általa 5-7-osztályos gyermekeknek szervezett általános iskolai videószakkörökről és egy balatoni médiatáborról beszélt. (5:30-tól)

Volt egy média tábor, ahol nem korlátozták a szexuális életünket. Voltak dolgok, amiket meg kellett csinálni, amellett éltük a magánéletünket. Kapolcson a Művészetek Völgyében sátrakban laktunk. Nappal forgattunk, aztán megvágtuk (az anyagot – a szerk.) és a nap hátralevő részében azt csináltunk, amit akartunk

hangzik el a felvételen. Nyomatékosítjuk, hogy Bite Zsolt akkor a pesti Vajda Péter Általános Iskolában dolgozott, majd az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskolában folytatta tevékenységét, tehát amikor a szabad szexualitással hencegett a Pride-on, olyan táborokról beszélt, melyen főleg kiskorúak vehettek részt!

Ezt a felvételt, amely már négy éves, Barcsa-Turner Gábor, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke már 2018-ban elküldte a Klebelsberg Központnak egy bejelentő elektronikus levél kíséretében. Ebben leírta, hogy Bite komoly veszélyt jelenthet a rá bízott gyermekekre. És csatolta a cikküket is, amelyben beszámoltak a LMBTQ mozgalmárok iskolai érzékenyítéséről és a Bitével kapcsolatos aggodalmakról, akinek Facebook oldala már akkor tele volt nyilvános, a gyermek fejlődésére romboló hatású tartalmakkal. Többek közt a Pride meztelen férfi hátsókat felvonultató fotógalériájával. Bejelentésében Barcsa-Turner megkérdezte, hogy a “szexuális szabadságot” nem korlátozó “médiatábort” szervező “pedagógust”, az elhangzottak alapján alkalmasnak tartják-e a pedagógusi, tanári pályára? Maga a HVIM pedig az iskolának írt. Mégsem történt semmi, állításuk szerint választ sehonnan sem kaptak.

A PestiSráok.hu most megkereste a Klebelsberg Központot és megkérdeztük, megkapták-e anno a szóban forgó bejelentést, ha igen, történt-e bármilyen intézkedés? Ha pedig nem, akkor miért nem tettek semmit? Azt is megkérdeztük, hogy mi a protokoll ilyen bejelentések esetén, kinek és hogyan kell abban eljárni. Azt is tudakoltuk, hogy ha négy éve nem is, most az elmúlt hét hangos botrányait követően, történtek-e lépések.

A KLIK VÁLASZÁT VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL KÖZÖLJÜK. ÍME:
Tisztelt Füssy Angéla!

Tájékoztatjuk, hogy a Klebelsberg Központ nem intézményfenntartó, ezért a köznevelési intézményekben foglalkoztatottaknak nem munkáltatója. A munkáltatói jogokat a tankerületi központok (a KLIK szervei – a szerk.) gyakorolják. A közalkalmazotti jogviszony megszüntetése kizárólag a hatályos jogszabályokban foglalt feltételek megléte esetén lehetséges. 2018-ban a Klebelsberg Központ egy az iskoláktól teljesen független szervezésű esemény kapcsán kapott jelzést, amelyek kapcsán sem az iskola, sem a fenntartó nem rendelkezett illetékességgel, így eljárni sem tudott.

A nevezett pedagógiai asszisztens aktuális cselekedetei miatt a fenntartó Észak-Budapesti Tankerületi Központ soron kívül vizsgálatot rendelt el, és ennek eredményeképpen megszüntette a munkaviszonyát. Tekintettel arra, hogy az ügyben jelenleg nyomozás zajlik, ezért a hivatalos vizsgálat lezárultáig a Klebelsberg Központ nem kívánja kommentálni a konkrét ügyet. Leszögezzük, hogy minden, a gyermekek testi, lelki, szellemi fejlődését sértő tevékenységet elítélünk, és a meglévő eszközeinkkel fel is lépünk ellenük, illetve ezt kérjük az iskolákat fenntartó tankerületi központoktól is.

Tisztelettel, Klebelsberg Központ, Stratégiai és Kommunikációs Főosztály

MOCSKOS RÉSZLETESSÉGGEL VALLOTT A DIÁKOKHOZ FŰZŐDŐ VÁGYAIRÓL

Az elmúlt héten, a PestiSrácok.hu által kirobbantott botrány nyomán szinte naponta jelentek meg újabb és újabb felháborító anyagok az óbudai elit általános iskolában dolgozó pedagógus asszisztensről. Youtube csatornájáról és TikTok fiókjából több felvétel is nyilvánosságra került, melyeken többek közt egy 15 éves fiúval folytatott szexuális kapcsolatáról és egy kilencedikes fiúval való kalandjáról is mesél – ami például az iskola vágószobájában történt. De mocskos részletességgel ecseteli azt is, milyen hatással van rá a 14-15 éves fiúk izzadt teste, melyik kiskamasszal milyen szexuális élményeket élt át.

Kiderült, hogy a pedagógus asszisztens alig két hete még etika órát is tartott a Krúdyban, ahol kizárólag azonos nemű párok szexualitásáról tartott felvilágosítást. Bite Zsolt lelkes LMBTQ-élharcos, a pedagógus tüntetések szervezője, aki azzal is dicsekedett, hogy a liberális jogvédő szervezetek majd úgyis megvédik. Egyébként nincs semmi kivetnivaló abban, amit tesz, ez nem pedofilia, hanem ő efebofil, a 14 éves beleegyezési korhatár fölött pedig nyugodt lélekkel szexelhet kiskamaszokkal.

(Szent Korona Rádió)

Bite-ügy: Feljelentést teszünk, mi már 2018-ban jeleztük a bűncselekményt!

Egy 13 éves fiút zaklatott Bite Zsolt, miután azzal védekezett, hogy ő nem pedofil

“Ha megsimogatnám a kis feneked, keltene benned is finom érzéseket?”- Újabb részletek derültek ki a pedofil tanár ügyéről