Pedofil igazgató vezette az USA legnagyobb LMBTQP-szervezetét és a Meta közösségszervezési részlegét

Biztosan sokan felteszik magukban a kérdést: miért harcoljunk a Metaverzum ellen? Volt, akit abszurd módon “megerőszakoltak” ebben a virtuális térben, mely hír aggasztóan világít rá arra, hogy vajon a bűnözést hogyan fogják itt megakadályozni, milyen szabályzat alapján fogják fenntartani a rendet? Az pedig, hogy a Meta volt globális közösségszervezési igazgatója pedofil, sok mindent elárul a cégről. Ráadásul ugyanezen gyermekmegrontó személy volt az igazgatója az USA legnagyobb állami LMBTQP-szervezetének is… Bár azok után, hogy még mindig szabadon működik egy pedofil csoport a Facebookon, meg sem lepődünk. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Egy amatőr pedofilvadász csapat YouTube csatornáján indított élő adásnak köszönhetően kirúgta a Meta globális közösségszervezési igazgatóját, Jeren Andrew Milest. A Predator Catchers Indianapolis (PCI) nevű csoport által közzétett videón Miles egy beszélgetésben vesz részt, amelynek során a két kérdezőnek bevallja, hogy szexuális jellegű kommunikációt folytatott egy 13 éves fiúval. Miles ezt követően persze azonnal törölte Facebook- és Twitter-fiókjait, és a Facebook vezetését is elhagyta.

A 35 éves kaliforniai férfi állítólag egy találkozót szervezett a fiúval a Le Meridien Columbus Hotelban, mielőtt azonban erre sor kerülhetett volna, a PCI tagjai bekopogtak hozzá. Miles beengedte őket a lakásába, majd

azzal mentegetőzött, hogy csak flörtölt és nem szándékozott találkozni a kisfiúval.

A csapat egyébként a történtekkel kapcsolatos információkat bizonyítékként átadta a rendőrségnek. A Meta “cukormázas” megjelenése mögött aggasztóan áll a virtuális világban elterjedt bűnözés, rémhírkeltés és kiskorúakat is érintő szexuális zaklatás kérdése, melyek szabályozása igencsak kezdeti állapotban van. Sőt, mi több, még a Facebookon is működik jelentések ellenére is egy pedofilok számára készült csoport, ahol csorgatják a nyálukat kisgyermekek képeire. A Meta szóvivője, Drew Pusateri próbál elzárkózni a lebukott pedofiltól, a következőt nyilatkozta: “Nem lehet eltúlozni a vádak komolyságát. A szóban forgó személyt már nem foglalkoztatja a cég. Aktívan vizsgáljuk a helyzetet és nem tudjuk tovább kommentálni.”

Jeren Andrew Miles, a Meta volt globális közösségszervezési igazgatója és az Equality California volt igazgatója

Miles – valószínűleg legnagyobb bánatára – az állásán kívül elveszítette igazgatósági helyét az Equality California nevű LMBTQP szervezetben, amelynek honlapján visszamenőleg is mindenhol törölték a nevét. Persze tudjuk, az “LMBTQ közösséget” nem szabad összemosni a pedofíliával… Biztosan ismét csak véletlen, hogy egy homoszexuális pedofil volt ezidáig az igazgatója az Egyesült Államok legnagyobb állami “LMBTQP-szervezetének”.

Az eset több szempontból is kijózanító. Egyrészt a Metaverzum megítélése változik, hiszen a rendszer egy fontos szegmense, hogy a felhasználókat minden pillanatban figyelik, így egy Mileshez hasonló ott dolgozó deviáns ki tudja, mihez férhet hozzá és hogyan bántalmazhatja az – esetleg kiskorú – használókat. Másrészt az LMBTQP közösségek valódi mivoltára világít rá, hiszen az USA legnagyobb állami ilyen jellegű szervezetének igazgatójáról van szó. De persze a balliberálisok szerint ez is csak egy kivétel…

HVIM: Közös, emberi érdekünk a Facebook Metaverzumával való szembeszállás

Több millió dollárért vesznek virtuális telkeket a metaverzumban

(Index nyomán Szent Korona Rádió)