Ha gyerekeknek tartanak sztriptíz műsort drag queenek az egyesek szerint családbarát

A texasi törvényhozás betiltaná a gyerekeknek szóló drag showkat, melyek a sztriptízbárok hangulatát idézik fel. Akadnak azonban olyan elmebetegek, akik még ez ellen is tiltakoznak, hiszen szerintük az ilyen rendezvények családbarátnak számítanak. Ezt őszintén megvallva nehezen hisszük el, ha figyelembe vesszük a terem falán lévő “Nem fogja megnyalni magát!” feliratot és hogy a gyerekek pénzt dobálnak a vonagló alulöltözött fellépőknek.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy texasi republikánus képviselő a Fox & Friends First című műsorban azt mondta, hogy a következő törvényhozási ülésen olyan jogszabályt kíván bevezetni, amely megtiltja a gyerekeknek a drag showk-on való részvételt.

„A gyerekeknek csak gyerekeknek kell lenniük”

– mondta Bryan Slaton arra utalva, hogy ezek az események nem gyerekeknek valók.

A képviselő elmondása szerint Texasban sok gyermekeket védő törvény született, amely a valódi gyermekkor megélését segíti elő – véleménye szerint a gyerekeket a szexualizálástól ugyanúgy óvni kell.

Slaton törvényjavaslata azután született, miután olyan felvételek terjedtek el a közösségi médiában, amelyeken a

gyerekek egy drag show-n vesznek részt egy észak-dallasi melegbárban.

A törvényjavaslatra azonban tiltakozók is reagáltak, akik az eseményt családbarát show-nak nevezték. A szervezők elmondása alapján ez egy olyan rendezvény, ahol a gyerekek táncolhatnak az előadókkal a színpadon.

A helyszínen készült videókon azonban látszik, amint a drag-előadók műsor közben készpénzt vettek el gyerekektől, táncoltak velük, és a folyosón sétáltak végig a terem közepéig, amelyet egy „nem fogja megnyalni magát!“ című fényfelirat díszített.

Slaton szerint az ország eltávolodott a hittől és a családi értékektől.

Vatikánban provokál LMBTQP-lobbival az USA

Frissítés: Adófizetők pénzéből finanszírozzák a Drag Queenek gyermekmegrontó műsorát

(Vasárnap.hu – Szent Korona Rádió)