Gyermekek megrontása, ellentüntetők terrorizálása – Momentumok az amerikai prájdokról

Először hazánkban is “csak” egy nap volt, most már igazából nem is egy hónap, hanem egész évben megy az LMBTQP-lobbi közéleti tematizálása. Szerencsére a Nyugattól továbbra is le vagyunk maradva pár évtizeddel. De mi vár ránk, ha nem szabunk gátat ennek az őrületnek? Pár amerikai példa alább:

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Twitter korlátozása miatt több gyomorforgató videó is csak extra kattintással érhető el.

Semmi különös, csak a torontói pride deviáns nudista felvonulássá nőtte ki magát 🔞

Seattle-ben egy ellentüntető utcai prédikátort vettek körül, s kezdtek a terrorizálásába. Ilyenkor bezzeg senki nem lép fel az erőszak ellen. Az állatokként való viselkedés most sem maradt el:  

 

Csak erős idegzetűeknek! 🔞

Seattle-ben nem “csak” az ellentüntetőket érték atrocitások. A balliberális szülők által a deviánsvonaglásra kihurcolt gyermekeknek is kemény traumákat kellett átélniük. Hiszen az aberráltak ott is teljesen pucéran vonaglottak előttük. A videó itt tekinthető meg.

Továbbra is gyomorforgató tartalom. Ugyanazon Pride-on a gyermekeket a pucér deviánsok közé engedték “játszani”

Bár Magyarországon van egy minimális konzervatív szellemisége a cserkészségnek, Amerikában a gyermekmegrontás egyik legnagyobb támogatói: 

A New York-i vonagláson is együtt játszhattak a csupaszra vetkőzött LMBTQP személyek egy szökőkútban a gyermekekkel. Milyen haladó… 🔞

“Itt vagyunk! Queerek vagyunk! Jövünk a gyerekeitekért!” – kántálták szintén New Yorkban. Látványvilág természetesen itt is 🔞. 

Torontóban a plüss zoofilok vonaglását is gyermekek szempárjai kísérték végig. A kolbászoknak persze itt is lengeniük kellett… 🔞

A minneapolisi gyermekeknek is minden bizonnyal a magukat rázogató LMBTQPedofilok látványára van szükségük. 🔞

Feministának sem menő már lenni. New Yorkban saját alomtársukat vegzálták a deviánsok. A forradalom lehet hogy saját gyermekeit még nem, de az öreganyját már felfalja.

Nincs nagyobb veszély azonban azoknál a tanároknál, akik az LMBTQP-ideológia mellett állnak ki. Sem az amerikai kontinensen, sem hazánkban!  

Íme a teljesség igénye nélkül a nagybetűs Nyugat hétvégéje…

(Szent Korona Rádió)