Ez Budapest: drag queen vonaglik kisgyermekek előtt (18+)

Az LMBTQP ideológia szennye áradatként árasztja el hazánkat is. Pár évvel ezelőttig teljesen abszurd jelenetnek számító történések zajlottak le hazánk fővárosában: egy drag queen erotikus táncot lejtett kisgyermekek előtt. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Pár hónappal ezelőtt került nyilvánosságra egy fotó, melyen egy drag queen pózol az egyik budapesti buzibárban egy 6 év körüli kislánnyal. A napokban a Pesti Srácok kezébe került ugyanazon, Liszt Ferenc téri bárból származó felvétel, melyen a vonagló LMBTQP személy körül 3 gyermek is látható. A revütáncost Vicky Stormnak hívják, ő az egyike annak a körülbelül egy tucat drag queennek, akik hetente akár többször is fellépnek, és nem csak az említett bárban.

A korábbi fotó júniusban készült szintén Budapesten, ezzel maga a drag queen dicsekedett el közösségi médiás posztjában, kiemelve, hogy nem ez az első eset, hogy gyermekeket bűvöl el társaival.

Az aberráltakról az is kiderült, hogy körülbelül egy tucatnyian vannak, akik mondhatni hivatásszerűen űzik ezt a szerintük művészeti ágat, és rendszeresen, hetente több alkalommal fellépnek. Az említett Liszt Ferenc téri bár az egyik törzshelyük, ahol egyszerre ketten, hárman szerepelnek és körforgásban váltják egymást. Még legalább négy nagyobb fővárosi szórakozóhely van, amelyek rendszeresen foglalkoztatják őket, ezen kívül az utóbbi egy hónapban is nyílt egy nagyobb klub.

Értetlenkedve állhatunk azelőtt, hogy miként láthatják ezeket gyermekek úgy, hogy nekik semmi keresnivalójuk sem lenne az ilyesfajta bűntanyákon. A megoldás igen egyszerű. Alantas módon a drag queenek nem a bár belső részeiben lejtik gyomorforgató táncukat, hanem a bárok előtti teraszokon, kültéri részeken, ahol akár az elsétáló gyermekek is láthatják őket. Hozzá kell tennünk, hogy a Liszt Ferenc téren a teraszok összeérnek, így azok, akik a szomszédos éttermek teraszára ülnek le vacsorázni, vagy akár csak keresztül sétálnak az utcán, kénytelenek végignézni a nőnek öltözött szőrös férfiak vonaglását.

Még néhány kép az erősebb idegekkel rendelkező olvasóink számára, melyeken jól látszik, hogy a nyílt utcán, gyermekek előtt lejtik undorító táncukat:

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)

Németországban már főműsoridőben is drag queen-ek szerepelnek a reklámokban