Transznemű felléptetésével gyalázza karácsony szellemiségét a Partizán (18+)

Szecsődi Károly

A baloldalnak immáron szokásává vált, hogy karácsony ünnepét amilyen módon csak tudja, meggyalázza. Most a Partizán csatorna kíván kellemes karácsonyi ünnepeket egy deviáns fellépésével. Hogy ki is az előadó, az alábbiakban röviden ismertetjük.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Szecsődi Károly névvel született férfi nőhöz hasonlító kinézettel, kihívóan öltözködve énekli el ízléstelen módon a Csendes éj című karácsonyi dalt. Röviden szólva az előadóról: Károly még csak nem is próbálja rejtegetni deviáns hajlamait, Instagram oldalán megszámlálhatatlan mennyiségű erkölcstelen kép és videó szerepel róla. Néhol koktélruhában, bárban rázza testét összedörgölőzve más homoszexuálisokkal, máshol alig takarva magát vonaglik a kamera előtt. A legtöbb felvételen megjelenése és viselkedése leginkább prostituáltéhoz hasonlít. Mindezen felül még olyan képeket és videókat is felrakott, ahol egy néger férfi (?) ölében ülve kéjeleg, valamint ami feltehetőleg az aktust követően készült, tekintve, hogy egyikükön sincsen ruha.

Nos, ez a lény a Partizán szerint megfelelő személy arra, hogy Jézus Krisztus születéséről énekeljen és fellépésével kellemes karácsonyi ünnepeket kívánjanak.

(Szent Korona Rádió)

“Nem ugyanaz a szeretet!” – Üzenik a vármegyések az LMBTQP provokációra

Mi ideákban gondolkozunk – HVIM a Partizánban