15 éves fiút ront meg a tanártüntetések homoszexuális szervezője

Videóbejegyzésben dicsekedett el vele Bite Zsolt, a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQP-aktivista volt pedagógiai asszisztense, hogy egy tizenöt éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, akinek pedig nem tetszik, azt majd jól bepereli. A homoszexuális férfit azóta kirúgták az intézményből. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Igen, létezik ilyen szintű pofátlanság, és hogy honnan a bátorság? Nos, azt a videóban ki is fejti Bite, ugyanis eldicsekedett vele, hogy őt olyan neves szervezetek védik, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ. Utóbbi jól ismert képviselője, Nagy Erzsébet egyébként közelről ismerheti Bite Zsoltot, mivel egy kommentben írta meg neki, hogy jelezze, ha gond van”. Nem meglepő módon Bite maga is tüntető, szabadidejében pedig a fiatalok körében oly népszerű TikTokon takarít félmeztelenül, valamint homoszexuális élményeiről mesél a YouTube-on.

Bite Zsolt közel negyven éves, általános iskolai pedagógiai asszisztens. Nem mellesleg LMBTQP-aktivista és “efebofil”. Az efebofil egy újonnan felkapottá váló szó azokra a pedofilokra, akik 14 év fölöttiekkel létesítenek szexuális kapcsolatot. Ez utóbbival el is dicsekedett egy videóbejegyzésben, amiben kifejtette, hogy igen, ő egy tizenöt éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de ez nem pedofília, ez efebofília.

Bite szerint az különbözteti meg a kettőt, hogy mivel a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, így az ő “szerelme” már nem számít gyereknek, vagyis nyugodtan megronthatja.

És akinek ez nem tetszik, az nézzen utána a fogalomnak, mert természetesen rajta kívül mindenki hülye.

Sajnos hazánkban tényleg nem, de a világ számos országában büntetik Bite hajlamait. Köztük például a csodás, elfogadó és színes Egyesült Államokban, ahol kemény börtönéveket kapna a tevékenységéért, majd felkerülne a szexuális bűnelkövetőket tartalmazó listára is. Cellatársai pedig valószínűleg nem igazán tennének különbséget a pedofília és az efebofília között, még akkor sem, ha a börtönkönyvtárban elérhető a Wikipédia.

De Bite biztonságban van itt, az “elnyomó” Magyarországon. És akinek nem tetszik, hogy szabadidejében iskolás fiúkat ront meg, azt majd jól feljelenti rágalmazásért. Valószínűleg délután hamarosan mi is megkapjuk a feljelentésünket, csak azért, mert továbbadjuk az információt a fiatalkorúak megrontójáról. Ugyanis Bite az alábbi felvételen erre is kitér: őt védelmezi a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ.

Igen, a pedagógusok szakszervezete kiáll egy negyvenéves ürge mellett, aki iskolás fiúkat csábít el. “Nincs hálózat, nincs LMBTQP-lobbi, nincs érzékenyítés.”

Nincs gyomor, ami ezt beveszi, és nincs kéz, ami ilyenkor nem szorul ökölbe. Bite úr úgy tűnik, mégsem teljesen biztos a hálózatok nyújtotta védelemben, ugyanis időközben törölte videóját, a Vadhajtások Videa csatornáján azonban elérhető, kitartást hozzá:

A Magyar Nemzet időközben arról is beszámolt, hogy a homoszexuális pedofil ellen megtörtént a feljelentés. Az ügyben – bizonyítottság esetén – felmerülhet a szexuális erőszak bűntett gyanúja, ezért a feljelentő a Btk. 198. paragrafusának vonatkozó rendelkezései, valamint a Be. 29. paragrafusának pontjai alapján az ügy kivizsgálását, szükség esetén nyomozás megindítását, az esetleges elkövető felkutatását, illetve a bűncselekmény gyanújának megállapítását kéri.

Bite Zsolt korábban is sikeresen belekeveredett LMBTQP botrányba:

Tanárok rontják meg a gyerekeket az iskolákban az LMBTQ fertőjével (hanganyag és javítás)

(Pesti Srácok és Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)