Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

Lassan már az lesz kuriózum, ha egy deviánsról nem derül ki, hogy pedofil… 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A „Miss Gin” művésznéven ismert drag-művészt pedofil vadászok csalták tőrbe. A deviáns elismerte, hogy megpróbált szexuális kapcsolatot folytatni egy gyermekkel.

“Miss Gint”, aki 2019-ben TV műsorban is szerepet kapott , 2023 júliusában jelentette fel a Dyfed Powys Police-nak egy pedofil vadászcsoport egyik tagja online tevékenysége miatt. Way azt hitte, hogy idén június óta beszélgetett egy 14 éves fiúval.

A „gyerek” azonban valójában egy csali volt, amelyet az online csoport hozott létre az internetes ragadozók csapdába ejtésére. A fiú életkora „egyértelműen szerepel” az álprofilon. Way – egy több mint 40 éves drag-művész veterán – először saját koráról hazudott a profiljában, miközben a 61 éves férfi azt mondta a „fiúnak”, hogy 27 éves.

Később bevallotta, hogy a hatvanas éveiben járt. A bíróság meghallgatta, hogy a drag queen számos “erősen szexualizált” üzenetet küldött a Snapchaten és a WhatsApp-on a csalinak. Az internetes pedofil vadászcsoport által a rendőrségnek átadott bizonyítékok szerint a pedofil egy ponton azt javasolta, hogy találkozzon a hamis 14 évessel, hogy “megcsinálja”, és képeket küldött a nemi szervéről a csalinak.

A vadászok ezután nyilvános helyre csalták, találkozót szerveztek vele.

A találkozó során kihívták a rendőrséget, és a deviánst letartóztatták. A férfit egyébként 2007-ben szexuális tartalmú bűncselekmény miatt egyszer már elítélték.

A túlérzékenyített védő hozzátette, hogy a bírónak minden tényezőt figyelembe kell vennie az enyhítésekkel kapcsolatban, beleértve a vádlott életkorát és azt a tényt, hogy „nem a legjobb egészségi állapotban van”. A bíró valamennyi bűncselekményért 34 hónapos börtönbüntetést szabott ki.

Vidámparkban tartott gyermekmegrontó műsort egy drag queen

Pucéran vonaglott a drag queen az USA-ban a gyerekek előtt

Gyilkosság miatt tartóztatták le az Anna Frankot megszemélyesítő drag queent

Kevesebb mint egy évet kapott a gyermekeket megrontó és drag queenségre nevelő tanársegéd

(DailyPost nyomán Szent Korona Rádió)