Rovatok

64

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom önálló rovata a Szent Korona Rádió oldalán.

A harc művészete

A jó harcos tudja, hogy nem a másikkal, hanem önmagával harcol. Saját gyengeségeivel, testével, akaratával küzd. A szellemi erőt kell növelni, a testi másodlagos. Az idők kezdetéből merítjük témánkat, amikor még nem léteztek zsoldosok, amikor a harc és a nemesség kéz a kézben járt. A harc művészet: legyen akár korszerű formában, akár távoli ország ágazata. Mi összefoglalóan bemutatjuk mindet.

Belföld

Belpolitikai történések.

Betyársereg

Minden információ a harcos magyarságról, a magyar önvédelemről. A Betyársereg közleményei, hírei és publicisztikái

Duo Gladii

A szellemi ellenállás havilapja

Elszakított területeink

A sör nem alkohol, az asszony nem ember, a medve nem játék, az Unió nem ország, Székelyföld pedig nem Románia! Kárpátalja sem Ukrajna! A Délvidék nem Szerbia! Burgenland és Szlovákia sosem volt!

Gazdálkodj okosan

Gazdálkodni nem egyszerű, önellátó gazdálkodásba berendezkedni pedig szinte lehetetlen. Hogyan is vágtam én neki, hol tartok most, minek van értelme foglalkozni, és mi a cél? A gazdálkodás mai magyar valóságát villantja fel ez a rovat.

Idegen áradat

Európa ostrom alatt áll. Ebben a rovatban a különböző hadszínterek eseményeiről számolunk be.

Jobboldaliság

A hagyományű jobboldaliság alapján megfogalmazott gondolatok.

Jog gyilkosai

Kettős mérce, amivel mindenhol találkozni, és ezalól a jogszolgáltatás sem kivétel. Igazságszolgáltatásról régen nem beszélhetünk, de a jogszolgáltatás sem működik. Hazaáruló, lakájként viselkedő bírókra, ügyészekre, ügyvédekre, jogászokra vadászunk, akik lábbal tiporják a jogot: ők a jog gyilkosai.

Jogos Önvédelem

Soha ne feledjétek:
Btk. 22.§ (4)
“A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elől.”

Segíts magadon, Isten is megsegít!

Médiavadász

A Médiavadász a média hazugságainak leleplezésére irányuló szerveződés. Célja a nemzetpusztító tevékenységet folytató médiaszereplők, korrupt politikusok, újságírók, hírportálok, tévécsatornák, műsorok, filmek aljas szándékainak feltárása, mesterségesen létrehozott hitelességének lerombolása. További fontos feladata különleges módszerek és szempontok felmutatása a nagyvilág eseményeivel kapcsolatos megfelelő tájékozódás segítése érdekében. A Médiavadász a modern világ határtalan méreteket öltő manipulációi elleni szükséges reakció megtestesítője, mely reakciót minden olyan jó szándékú és következetes embernek ajánl, akik eredményesen szeretnének szembeszállni a megtévesztés minden irányból leselkedő veszélyeivel.

http://mediavadasz.info/

Militarizált övezet

Belépés csak azoknak, akik nem félnek a harckocsik robajától, a géppágyúk berregésétől, a helikopter rotorok zajától, a hajtóművek izzásától, az aknarepeszektől, egy-egy eltévedt 7,62-es lövedéktől… Haditechnika, újkori harcászat, Magyar Honvédség – ezek a sarokkövei a rovatunknak.

Nagyvilág

A nagyvilág hírei jobboldali szemszögből (külföldi híreink)

Napvágás

Dr. Varga Tibor jogtörténész szellemiségét, és a hozzá kapcsolódó hírek bemutatásának rovata.

Ősök szelleme

Ne őseinket kövessük, hanem azt, amit őseink követtek. (Kassai Lajos) Ebben a szellemiségben foglalkozunk az ősi magyar hagyományőrzéssel.

Puskaporos szaru

A harci virtus és vitézség hírül adásának rovata. Van még puskapor a puskaporos szaruban!

SzKR

A Szent Korona Rádió rovatfüggetlen anyagai.

Trón és Oltár

Viribus Unitis! A Szent Korona Rádió nyíltan királyságpárti, (ultra)jobboldali, katolikus keresztény, tradicionalista rovata. Isten, Király, Haza – ez a jelszavunk!

Underground

Zene és szubkulturális élet a hazafias táborban. Ha egy kis lazaságra vágysz!

Zöld ellenállás

Túlélni vagy boldogulni a természetben? A természet erőivel nem harcolni kell, hanem alkalmazkodni hozzájuk. A modern ember idegen a természetben, és ezért fél tőle. A rovatunk célja, hogy bemutassunk olyan praktikákat, amik elősegítik a boldogulást, túlélést, és kikapcsolódást nyújtanak a természetben. Segítünk megszeretni és megérteni a természetet, bemutatni annak szépségét és minden vetületét.

Ezek mellett ezen kategóriában találjátok a teremtett világ védelmével (környezet- és természetvédelem) foglalkozó cikkeinket is.

ZugTáltos

Akik lejáratnak minket, hiteltelenítik a komoly előadókat és kutatásokat, bomlasztanak és jóhiszemű embereket tévesztenek meg. Sok-sok pénzt keresnek a marhaságokkal. Nekünk ebből elegünk lett!