Rovatok

64

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom önálló rovata a Szent Korona Rádió oldalán.

A harc művészete

A jó harcos tudja, hogy nem a másikkal, hanem önmagával harcol. Saját gyengeségeivel, testével, akaratával küzd. A szellemi erőt kell növelni, a testi másodlagos. Az idők kezdetéből merítjük témánkat, amikor még nem léteztek zsoldosok, amikor a harc és a nemesség kéz a kézben járt. A harc művészet: legyen akár korszerű formában, akár távoli ország ágazata. Mi összefoglalóan bemutatjuk mindet.

Attila Védvonal

Az Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra híreinek rovata. De ennél sokkal több: az Attila Védvonal megmaradt szakaszainak dokumentálása, a védvonallal kapcsolatos hírek közzététele. Tisztelgünk Budapest hős védői előtt!

Belpol

Belpolitikai történések.

Betyársereg

Minden információ a harcos magyarságról, a magyar önvédelemről. A Betyársereg közleményei, hírei és publicisztikái

Duo Gladii

A szellemi ellenállás havilapja

Erdőzúgás

Túlélni vagy boldogulni a természetben? A természet erőivel nem harcolni kell, hanem alkalmazkodni hozzájuk. A modern ember idegen a természetben, és ezért fél tőle. A rovatunk célja, hogy bemutassunk olyan praktikákat, amik elősegítik a boldogulást, túlélést, és kikapcsolódást nyújtanak a természetben. Segítünk megszeretni és megérteni a természetet, bemutatni annak szépségét és minden vetületét. Kitérő jelleggel foglalkozunk vadászattal, erdészettel, környezetvédelemmel is, hiszen ezek is a természet szeretetünk részei.

Gazdálkodj okosan

Gazdálkodni nem egyszerű, önellátó gazdálkodásba berendezkedni pedig szinte lehetetlen. Hogyan is vágtam én neki, hol tartok most, minek van értelme foglalkozni, és mi a cél? A gazdálkodás mai magyar valóságát villantja fel ez a rovat.

Idegen áradat

Európa ostrom alatt áll. Ebben a rovatban a különböző hadszínterek eseményeiről számolunk be.

Jobboldaliság

A hagyományű jobboldaliság alapján megfogalmazott gondolatok.

Jog gyilkosai

Kettős mérce, amivel mindenhol találkozni, és ezalól a jogszolgáltatás sem kivétel. Igazságszolgáltatásról régen nem beszélhetünk, de a jogszolgáltatás sem működik. Hazaáruló, lakájként viselkedő bírókra, ügyészekre, ügyvédekre, jogászokra vadászunk, akik lábbal tiporják a jogot: ők a jog gyilkosai.

Jogos Önvédelem

Soha ne feledjétek:
Btk. 22.§ (4)
“A megtámadott nem köteles kitérni a jogtalan támadás elől.”

Segíts magadon, Isten is megsegít!

Médiavadász

A Médiavadász a média hazugságainak leleplezésére irányuló szerveződés. Célja a nemzetpusztító tevékenységet folytató médiaszereplők, korrupt politikusok, újságírók, hírportálok, tévécsatornák, műsorok, filmek aljas szándékainak feltárása, mesterségesen létrehozott hitelességének lerombolása. További fontos feladata különleges módszerek és szempontok felmutatása a nagyvilág eseményeivel kapcsolatos megfelelő tájékozódás segítése érdekében. A Médiavadász a modern világ határtalan méreteket öltő manipulációi elleni szükséges reakció megtestesítője, mely reakciót minden olyan jó szándékú és következetes embernek ajánl, akik eredményesen szeretnének szembeszállni a megtévesztés minden irányból leselkedő veszélyeivel.

http://mediavadasz.info/

Militarizált övezet

Belépés csak azoknak, akik nem félnek a harckocsik robajától, a géppágyúk berregésétől, a helikopter rotorok zajától, a hajtóművek izzásától, az aknarepeszektől, egy-egy eltévedt 7,62-es lövedéktől… Haditechnika, újkori harcászat, Magyar Honvédség – ezek a sarokkövei a rovatunknak.

Nagyvilág

A nagyvilág hírei jobboldali szemszögből (külföldi híreink)

Napvágás

Dr. Varga Tibor jogtörténész szellemiségét, és a hozzá kapcsolódó hírek bemutatásának rovata.

Ősök szelleme

Ne őseinket kövessük, hanem azt, amit őseink követtek. (Kassai Lajos) Ebben a szellemiségben foglalkozunk az ősi magyar hagyományőrzéssel.

Puskaporos szaru

A harci virtus és vitézség hírül adásának rovata. Van még puskapor a puskaporos szaruban!

Székelyföld nem Románia!

A sör nem alkohol, az asszony nem ember, a medve nem játék, az Unió nem ország, Székelyföld pedig nem Románia!

SzKR

A Szent Korona Rádió rovatfüggetlen anyagai.

Trón és Oltár

Viribus Unitis! A Szent Korona Rádió nyíltan királyságpárti, (ultra)jobboldali, katolikus keresztény, tradicionalista rovata. Isten, Király, Haza – ez a jelszavunk!

Underground

Zene és szubkulturális élet a hazafias táborban. Ha egy kis lazaságra vágysz!

ZugTáltos

Akik lejáratnak minket, hiteltelenítik a komoly előadókat és kutatásokat, bomlasztanak és jóhiszemű embereket tévesztenek meg. Sok-sok pénzt keresnek a marhaságokkal. Nekünk ebből elegünk lett!