A TASZ ismételten a pedofilok jogait védi

Keddtől elérhető az online pedofil nyilvántartás, melyben csupán a név beírásával ellenőrizhetjük egy személyről, hogy veszélyes lehet-e gyermekünkre. A TASZ ugyanakkor ismételten nem a gyermekek jogaiért küzd, hanem a pedofilokat félti. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az Ügyfélkapun keresztül lehet hozzáférni az adatbázishoz, melybe egy nevet beírva a rendszer kidobja, volt-e az illető jogerősen elítélve valamilyen gyerek ellen elkövetett szexuális jellegű bűncselekmény miatt. A törvény szerint olyan nagykorú személy igényelhet adatot, aki gyerek hozzátartozója, vagy gyerek nevelését, felügyeletét, gondozását látja el.

A rendszerre igen nagy szükség volt, ugyanis mivel nyugaton egyre elfogadottabbá válik a pedofília megélése, a hazaiak felbátorodására is számítani lehet. A nyilvántartottak publikus elérése azonban sokat segíthet a gyermekek védelmében.

A Társaság a Szabadságjogokért természetesen ismételten a degeneráltak jogait félti, ugyanis szerintük a nyilvános adatok miatt egyre több támadás érheti majd a pedofilokat. Érje is őket, megérdemlik.

Jogászaikat is csatarendbe állították azonnal a “jogvédők”, ugyanis korlátozni kívánják azon személyek listáját, akik elérhetik a felületet. Azonban ha ez megtörténne, akkor a szülők nem férnének hozzá az adatokhoz, és ki tudja, hány gyermek esne áldozatul a liberálisok által oly hevesen védelmezett véglényeknek…

Miért vegzálják a mezőőröket a TASZ bejelentése alapján? – Pakusza Zoltán nyílt levele

“Bátran mutasd meg a szép oldalad” – még mindig nem tiltották a pedofíliát normalizáló csoportot

Pozitív fordulat: nem kap a Labrisz kártérítést, a Meseország mindenkié bántja a gyermekeket

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)