A COVID-ra és az LMBTQP identitásra hivatkozva másznak bele egyre jobban a magyar gyermekek életébe a deviáns szervezetek

Az LMBTQP-lobbiszervezetek nem nyugszanak, megint gyermekekkel akarnak foglalkozni…

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A gyermekek elleni erőszak számos formát ölthet, például a különböző nemzetbiztonsági kockázatot jelentő deviáns szervezetek folyamatosan próbálnak bemászni az életükbe, most éppen a COVID-ra hivatkozva. Ahogyan az LMBTQP-lobbi zászlóshajója, a Humen írja: “Európa szerte, de kiváltképp a magyar társadalomban az LMBTQI gyerekek, és köztük is leginkább a transz és nem-bináris gyerekek különösen kiszolgáltatott helyzetben találják magukat a kirekesztő és áldozathibáztató narratívák és ellenséges jogi környezet következtében.” 

A fentiekre hivatkozva az Európai Unió támogatásával 6 európai országban valósítják meg a Sokszínű Gyermekkornak nevezett gyermekveszélyeztető és megrontó projektet. Megint egy olyan problémának a kezelését akarják ráerőltetni a magyar társadalomra, mely álprobléma. Ha az LMBTQP-lobbiszervezetek nem sulykolnák beléjük, hogy deviánsnak lenni menő, ha bármilyen kamaszkori problémájuk van, akkor az azonnal azt jelenti, hogy a homoszexuális abc valamelyik betűjéhez tartoznak, akkor a gyermekek nem rendelkeznének különböző nemi diszfóriákkal.

Az uniós támogatásból célnak tűzték ki, hogy hazánkban a gyermekekre fognak összpontosítani az LMBTQP személyek védelmének égisze alatt…

A Háttér Társaság ennek keretében, egy korábbi turnusban kiadta már a gyermekekkel foglalkozó szakemberek számára a Sokszínű gyermekkor című propagandista kézikönyvet. Ebben ismételten a gyermekjóléti szolgáltatókat szólítják meg, valamint ajánlásokat fogalmaznak meg például az oktatásban dolgozók részére is.

A projekt magyarországi végrehajtását az Európai Bizottság Polgárok, egyenlőség, jogok és értékek programja 52.999,05 euróval támogatja. Tehát nagyjából húszmillió forinttal. De természetesen, azt kiemeltetik, kimentve magukat a felelősség alól, hogy: “A honlap tartalma csak projektpartnerek véleményét tükrözi, amely nem feltétlen egyezik meg az Európai Unió vagy az Európai Bizottság álláspontjával. Az Európai Unió és az Európai Bizottság nem vállal felelősséget a honlapon szereplő információkért.”

Ki jár megint az élen a jogszabályok kijátszásában? Hát persze, hogy a Háttér Társaság!

Ügyvédeket érzékenyít a Háttér Társaság

A Háttér Társaság kezdeményezésére módosították az örökbefogadási papírokat

(Humen Online és Háttér Társaság nyomán Szent Korona Rádió)