Pucéran vonaglott a drag queen az USA-ban a gyerekek előtt

Minden korosztály számára látogathanónak hirdettek meg egy olyan drag show, ahol a deviánsok például műmelleikkel emlegettek különböző súlyokat…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A gyerekeket deviáns felnőttek meztelenségének tették ki az Oregon Állami Egyetemen egy közelmúltban megrendezett drag show-n, amelynek része volt több undorító, szexuális tartalmú “műsorszám” is.

Az “Illegal Drag Show” elnevezésű eseménynek a Rainbow Continuum nevű egyetemi LMBTQP diákklub adott otthont, amely a műsort “minden korosztály számára” hirdették meg, annak explicit jellege ellenére, írja a Campus Reform.

A június 2-án történt eseményről készült videófelvételen egy női előadó (amerikai források szerint az, bár a videó alapján erőteljesen kétségbe vonjuk ezt) teljesen szabaddá vált mellei láthatók, miután levette a felsőjét egy ugratás közben. A közönség végignézte, amint a nő „cici súlyemelést” próbált végezni különféle tárgyakkal, köztük egy karddal, öt kilós súlyokkal és egy fakanállal.

Miközben a nő a melleivel küszködött, hogy felemelje a nehéz tárgyat, egy transz-azonosított férfi kolléga érkezett a színpadra, hogy segítsen a feladatban – látható a videón.

A videófelvételek szerint a gyerekek közül többeket a színpadra hurcoltak, hogy az egyik drag queen interjút készítsen velük.

Az esemény a “Légy homoszexuális! Légy bűnös!” szlogennel reklámozták…

Kanadában kényszerítették a gyermekeket a Pride iskolai megünneplésére és drag show-n való részvételre

Drag queen show ment anyák napján a gyermekeknek az USA-ban

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)