Kiskorú fiúkat erőszakolt az aberrált aktivista

Egy befolyásos LMBTQP-aktivistát, Kendall Stephens, aki korábban a “transzjogok” elhíresült szószólója volt több kiskorú megerőszakolásával és szexuális zaklatásával vádolnak Philadelphiában. Nem először fordul elő, hogy az aberráltak gyerekeket erőszakolnak szórakozásképpen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Több kiskorú megerőszakolásának vádjával hétfőn őrizetbe vettek egy befolyásos LMBTQP-aktivistát Philadelphiában. A magát nőnek valló, de férfinak született néger Kendall Stephens a “transzjogok” egyik legmeghatározóbb szószólójának számított az egész országban, korábban pedig több ízben kampányolt demokrata párti ügyész-, kormányzó- és képviselőjelöltek mellett.

Az ügyészség által ismertetett dokumentumok szerint Stephenst kettő 13 év alatti fiú sérelmére követett el szexuális bűncselekményeket. Az aberrált férfit többek közt szeméremsértő testi sértéssel, nemi erőszakkal, jogellenes kapcsolattartással, valamint gyermekek jólétének veszélyeztetésével vádolják. A nyomozás további részleteit a hatóságok nem hozták nyilvánosságra. Óvadékát a bíróság 250 ezer dollárban (88 millió forint) határozta meg, az első tárgyalását pedig december 29-re tűzték ki.

A történtek kapcsán fontos elmondani, hogy Kendall Stephens kifejezetten jó kapcsolatokat ápolt a Demokrata Párt országos és regionális szervezeteivel. Korábban kampányolt Josh Shapiro pennsylvaniai kormányzó mellett, valamint részt vett egy philadelphiai kerületi ügyész által kezdeményezett LMBTQP-védelmi csoport létrehozásában. Emellett sürgette a washingtoni törvényhozókat, hogy változtassák meg a gyűlölet-bűncselekményekről szóló törvényeket, hogy az tartalmazza az LMBTQP emberek védelmét.

A philadelphiai Temple University korábban arról adott hírt egy közleményben, hogy Stephens az egyetem tanulója lett, és az LMBTQP közösségek megerősítését tűzte ki célul az intézményben.

A magát nőnek valló biológiai férfi legutóbb 2020 augusztásában került be az országos hírekbe, miután a philadelphiai otthona közelében egy nő megverte. Stephens a támadás után azt mondta, hogy egy erőszakos csoport célpontja lett, mert transz nő.

Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

Közeledünk a következő létrontó őrület felé: a pedofíliát mentegeti az LMBTQP-lobbi

(Ripost, CBS News nyomán Szent Korona Rádió)