Dávid és Góliát – A palesztinok végre kivívják függetlenségüket a cionista Izraeltől?

Hiába a sorozatos atrocitások, elnyomás és népirtás, a palesztinok ügye az elmúlt években csak egyre rosszabbra és rosszabbra fordult, nemzetközi segítséget nem kaptak. Ezt megelégelve most teljes erővel saját kezükbe vették az ügy irányítását. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Izrael, a terrorállam

A cionizmus megtestesítője, az úgynevezett Izrael állam 1948-as létrejöttével, és agresszív politikájával teljesen felborította a Közel-Kelet életét. Az eredeti tervek szerint a területen két államot, a zsidó Izraelt, és az arabok (muszlimok és keresztények) lakta Palesztinát hozták volna létre az egy, Palesztin államból. A cionista lobbi, és különböző háttérszervezetek támogatása eredményeképpen ugyanakkor csak egy államalakulat maradt a területen, Izrael. A palesztinokra, már mint csak másodrangú állampolgárokra tekintenek, emberi jogaiktól szinte teljesen megfosztották őket. Napjainkra legnagyobb összefüggő területük a Gázai övezet lett, mely lényegét nézve egy hatalmas koncentrációs tábor.

Az azóta eltelt években a zsidó állam szisztematikus népirtásba kezdett. A palesztinok életét teljesen ellehetetlenítették: otthonaik saját kézzel való lebontására kényszerítik őket, amennyiben ezt nem teszik meg, a cionista rezsim esik neki lakásaiknak, sőt egész falvakat is elpusztítanak. A koronavírus járvány kezdete is kapóra jött nekik embertelen munkájukhoz, ugyanis akadályozták a palesztin területek megfelelő egészségügyi ellátását. A magát demokratikusnak hirdető államban vallásszabadságról nem is beszélhetünk, mind a muzulmán, mind a keresztény lakosságot számos esetben érik atrocitások hitük miatt. Ilyen eset volt például az, amikor egy illegális zsidó telepes megpróbálta felgyújtani a Nemzetek templomát, vagy amikor az ortodox húsvéti szertartásokra igyekvőket támadták meg a rendőrök. A jelenlegi konfliktusok kiváltója a Templom hegy megszállása és az Al-Aksza-mecset elleni támadások voltak. A terror ellen hangjukat felemelőkkel pedig könyörtelenül leszámolnak, mi is beszámoltunk arról az esetről, amikor brutálisan megtámadtak izraeli katonák egy mentőautóban fekvő sebesültet.

Izrael azonban nem csak a palesztinokat tartja terror alatt, számtalan esetben bombázza szomszédainak civil lakosságát, akár kórházaikat is.

Ezen tettek okán a Nemzetközi Büntetőbíróság nyomozást indított Izraelben, azonban a cionista állam azonnal antiszemitizmust kiáltott, az USA pedig nyomban védelmére kelt.

Palesztin szabadságharc

Az ország területén most tehát felerősödött a szabadságharc szelleme, és kemény harcok újultak ki. Az utolsó csepp a pohárban ahogyan említettük az Al-Aksza-mecset, az iszlám harmadik legszentebb helyének megtámadása volt. A mecset védelmében több százan sebesültek meg, az egyik támadás után 300 sérültet számoltak össze. A cionista agresszióra válaszul a Hamász a Gázai övezetből 130 rakétát lőtt ki Tel-Avivra. A terrorállam fővárosát a Vaskupolának nevezett légvédelmi rendszer nagyrészt megvédte, azonban néhány rakétának sikerült rajta áttörni, és a város területén becsapódni.

A Tel-Avivtól délre található Holonban becsapódott egy lövedék. A Holonban földet érő rakétáról felvétel is készült.

A Hamász rakétáitól összesen öt ember sérült meg, a cionista oldal halottról ezeddig nem számolt be. A rakétatámadások során sikerült számos gazdasági célpontot megsemmisíteniük a felkelőknek, köztük egy olajfinomítót a Negev-sivatagban, továbbá az egyik izraeli erőmű is tüzet fogott.

A szabadságharc nem csak a Gázai övezetre terjed ki, számos Izrael által elfoglalt város lázadt fel.

A Gázai-övezetet számos izraeli katonai létesítmény és illegális telep veszi körül, ezek ellen is támadásokat intéztek az ellenállók rövid hatótávolságú rakétákkal.

Izraeli ellencsapás

Az izraeli hadsereg már 500 célpontot támadott a Gázai övezetben hétfő óta. Ezen rakétatámadásoknak immáron 43 halottja és 296 sebesültje van.

A meggyilkoltak közül 13-an gyermekek.

Több civil házat is egyenlővé tettek a földdel a robbanások. Benjamin Netanjahu közölte, hogy olyan csapásokat fognak mérni a későbbiekben, melyekre a palesztinok nem számítottak, továbbá összehívott egy biztonsági ülést, mely határozatának következtében az izraeli hadsereg lezárta a teljes Gázai övezetet, és közölték:

“Még a segélyszállítmányokat sem engedik be az ország területére.”

A Hamász erre reagálva bejelentette, hogy fel vannak készülve a harcra, és “Ha Izrael a konfliktus kiszélesedését akarja, az ellenállás készen áll erre, és arra is készen állunk, ha (Izrael) le akarja állítani!”

Izrael brutalitásai következtében Egyiptom felszólította, hogy kössön fegyverszünetet a Gázai övezetben, a terrorállam azonban így válaszolt:

“Most hagyjanak békén minket, beszedjük az árat és felerősítjük az elrettentést!”

A magyar kormány a népirtókat támogatja

Míg alapvetően széleskörű nemzeti támogatás a jellemző akár állami szinten (Törökország), akár a civil szférában (USA-beli szimpátiatüntetések), addig Magyarország kormánya ismételten a népirtók mellett foglalt állást. Tíz évvel ezelőtt nem is volt kérdés, hogy Izrael politikáját elutasítjuk és szóvá tesszük a zsidó állam terrorakcióit, azonban mára a cionista állam egyik legnagyobb szövetségeseivé váltunk, nemzetközi szinten többször is védelmükre keltünk (itt és itt). Szijjártó Péter Facebook bejegyzésében azzal támasztja alá hazánk álláspontját, elfelejtve, hogy az agresszor mindvégig a cionista állam volt, hogy Izraelnek joga van az önvédelemhez.

(Quds News, Index és Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Hogyan éltem túl egy kínai átnevelőtábort? – Egy megmenekült ujgur hölgy beszámolója

Kína szerint ők csak az ujgurok életminőségét javítják – némi üzletért cserébe el is hisszük