Otthonuk saját kézzel való lebontására kényszeríti Izrael a palesztinokat

Míg ha bármilyen kis mértékű zsidók ellen elkövetett atrocitás következik be mindenki antiszemitizmust kiállt, addig Izrael szisztematikusan lehetetleníti el a palesztin lakosságot, mellyel az érdekvédő és emberi jogi szervezetek nemigen foglalkoznak. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Jeruzsálemben több családot is arra köteleztek, hogy saját kezükkel bontsák el otthonaikat, indoklásul a polgármester azt hozta fel, hogy nem volt építési engedélyük. Ugyanakkor azt fontos megemlíteni, hogy Izrael területén palesztin nemzetiségű lakosok szinte semmilyen esetben sem kapnak építési és lakhatási engedélyeket.

Azonban egyszerre több fronton is igyekeznek az etnocídiumot végrehajtani, ugyanis az izraeli hadsereg Humsa Al-Fouqa faluban, a megszállt palesztin területeken, a Jordán folyó völgyében palesztin lakosok házait, sátrait kezdte el lerombolni. Az utóbbi időszakban több helyszínen is falurombolásokba kezdett az cionista rezsim az etnikai arányok erőszakos megváltoztatása céljából. Egy-egy ilyen faluból több száz palesztin lakost űznek el erőszakkal.

(Orientalista.hu és Wafa News Agency nyomán SzKR)

Izraeli brutalitás: mentőautóban vertek izraeli katonák egy palesztin sebesültet (videó)

Zsidó-keresztény kultúra? Ismeretlen művész hitelesen ábrázolta Budapest utcáin ezt az ellentmondást

Az iszlám a főellenség? Megjegyzések a liberális gólem elleni háború kapcsán