Karácsony napján gyermekkórházat bombázott Izrael

Az elmúlt pár napban több esetben is agresszorként lépett fel Izrael. Ugyanakkor még így is sikerült saját magukat sajnáltatni, a következő közleményt tették közzé: “Miközben világszerte a családok a karácsonyfák körül ülnek, Izrael déli részén a családok légvédelmi óvóhelyekre igyekeznek”. A Megváltó gyilkosai sajnáltatják magukat egy válaszcsapás miatt, melyet ők idéztek elő, s mindeközben saját rakétáikkal több száz családot tartottak rettegésben.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Szenteste többen meghaltak Szíriában, miután katonai létesítmények ellen rakétatámadásokat indított a cionista állam. Az ellenséges rakéták legtöbbjét sikerült semlegesítenie a légvédelmi rendszernek, viszont pár így is becsapódott.

Az ultraortodox Neutrei Karta nevezetű anticionista szervezet több tagját is őrizetbe vette a rendőrség, miután azok ismételten tüntettek Izrael ellen. A szervezet 1938 óta küzd a cionista ideológia ellen, hiszen vallásos zsidóként ragaszkodnak ahhoz, hogy a zsidók nem hozhatnak létre önálló országot ameddig nem jön el a Messiás. Az ún. “Izrael állam” léte pedig Isten ellen való bűn. A jelenleg meglévő és a palesztin területek megszállásával létrejött ún. “Izrael állam” ugyanis a 19. században kialakított cionista ideológia és az azt követő politikai irányzat mentén jött létre. Éppen ezért a vallásos zsidók nem fogadnak el egy olyan mű államot, mely nem a hagyományaik és Isten akarata szerint jött létre.

Természetesen a Gázai övezet sem maradhatott ki a megtámadottak sorából. Az izraeli hadsereg a Twitteren közölte, hogy többek közt egy “rakétákat gyártó üzemet”, föld alatti létesítményeket és egy katonai támaszpontot is támadtak. Ezzel szemben a valóság az, hogy több civil célpontot ért támadás. Az egyik ilyen létesítmény, melyet bombáztak, egy gyermekkórház volt. Továbbá több lakóházat is elpusztítottak a rakéták. Érdekes módon ez egyik nyugati, demokratikus ország szerint sem megy szembe a nemzetközi joggal… Ja igen, és Magyarország is ez az életellenes, rasszista és soviniszta állam után lohol.

(Kuruc.info Orientalista.hu és Quds News Network nyomán SzKR)

Tovább nyalizunk Izraelnek – Szijjártó felszólította az EU-t, hogy működjön együtt a cionista rezsimmel

Nem esik mindenki hasra a Marokkó-Izrael megállapodástól