Izrael terrorista kaszárnya! Irán harcra szólít fel, mindeközben a zsidók megtámadták az Al-Aksza-mecsetet

Az Izrael néven futó terrorállam szisztematikus népirtást végez a palesztinok körében. Irán államfője az agresszív állam ellen való harcra szólította föl az arab közösséget, ezalatt a zsidók támadást intéztek a muszlimok harmadik legszentebb helye, az Al-Aksza-mecset ellen. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Ali Hámenei, Irán legfelsőbb vezetője pénteken, az al-Kudsz nap alkalmából Izrael, a “terrorista kaszárnya” elleni harc folytatására hívta az arab közösséget.

“A harc ezzel a despota rendszerrel harc az elnyomással és a terrorizmussal” – hangoztatta Ali Hamenei, “közös kötelességnek” nevezve a küzdelmet. Hozzátette, hogy “a muszlim nemzetek együttműködése Jeruzsálem ügyében a cionisták rémálma.”

Al-Kudsz Jeruzsálem arab neve, és a nap tiltakozás a palesztinok izraeli elnyomása ellen. Az Al-Kudsz napot Irán kezdeményezte 1979-ben, azóta minden évben megtartják.

A harc erősítésére való felhívás nem indok nélküli, ugyanis az elmúlt hetekben az izraeli agresszió egyre jobban fokozódik. Ennek szégyenletes példája az Al-Aksza-mecset zsidók általi megtámadása. A palesztinok szerencsére sikeresen megvédték a szent helyet, ugyanakkor 278-at közülük sérüléseik miatt kellett ellátni, a legtöbb sebet gumiborítású fémlövedékek okozták arcon, de sok esetben szemen is, továbbá a mecsetben is súlyos károk keletkeztek. Az izraeli rendőrök (a telepesek sorait erősítve) nem “csak” a védőkre tüzeltek gumiborítású fémlövedékeikkel és könnygázgránátjaikkal, hanem a sérülteket ellátó Vörös Félhold nemzetközi humanitárius szervezet tagjaira is. De Izrael jogállam, és nem követ el háborús bűnöket…

A védők a mecset hangszóróin keresztül tudatták a zsidó agresszorokkal, hogy soha nem fogják engedni az illegális telepeseknek, hogy betörjenek a szent helyre.

Néhány kép a mecset ostroma alatt keletkezett pusztításokról:

(Quds News és Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)

“Zsidó-kereszténység” – avagy amikor izraeli rendőrök támadnak a húsvéti szertartásra tartó keresztényekre

USA: A Nemzetközi Büntetőbíróság hagyja békén Izraelt!

A kitartás ára: 183. alkalommal rombolta le Izrael ugyanazt a palesztin falut