Tovább nyalizunk Izraelnek – Szijjártó felszólította az EU-t, hogy működjön együtt a cionista rezsimmel

“Nemzeti” kormányunk ismét mellszélességgel állt ki Izrael mellett. Szijjártó Péter újra tanúbizonyságot tett róla, hogy hazánk a cionista rezsim csatlósa. 

Az Európai Uniónak be kell fejeznie az Izrael-ellenes, egyoldalú politikát, és a partnerségre kell helyeznie a hangsúlyt – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Berlinben az EU-tagországok külügyminisztereinek találkozóján, amelyen részt vett Gabi Askenázi, az izraeli diplomácia vezetője is.

Az informális tanácskozás szünetében a közmédiának adott nyilatkozatában a miniszter kiemelte, hogy az EU-nak három fő feladata van az Izraelhez fűződő kapcsolatok területén – írja az MTI.

Először is az Izrael-ellenes politika és az egyoldalú véleményeken alapuló „folyamatos elítélés és kritizálás” helyett a partneri együttműködésre kell törekednie.

Továbbá sürgősen össze kell hívni az EU-Izrael Társulási Tanácsot, amely már nyolc éve nem ülésezett.

A harmadik, és „talán a legfontosabb döntés, hogy az EU-nak haladéktalanul be kell fejeznie az Izrael belső biztonságát veszélyeztető NGO-k pénzügyi támogatását” – mondta Szijjártó Péter.

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Amikor feleslegesen nyalizol Izraelnek: Szijjártóékat beégették a zsidó gazdái

Újabb család életét tette tönkre Izrael

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)