Ismételten civileket bombázott Izrael

A közel-keleti cionista zsidó állam ismételten agresszorként lépett fel szomszédja, Szíria ellen. A támadás nem csak katonai objektumokra irányult. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Január 22-én Libanonból kiindítva, így annak légterét megsértve hajtott végre Izrael rakétatámadást több Szíriai célpont ellen. A szíriai hadsereg szerint a libanoni Tarablus város légteréből érkező izraeli rakéták többségét még a levegőben megsemmisítették.

A támadások civil áldozatokkal is jártak. Egy négy tagú család mindegyik tagját meggyilkolta Izrael, továbbá több polgári személy is súlyos sebesüléseket szenvedett.

A Szíriai Arab Hírügynökség így számolt be:

“Az izraeli légi agresszió egy család, két szülő és két gyermek életét oltotta ki, valamint négy másikat megsebesített. A család házán kívül másik három otthon semmisült meg Hama város nyugati részén.”

Két kérdést tehetünk már csak fel lezárásként. Miért támogatják még midig a demokráciát és emberi jogokat hirdető országok a nyíltan soviniszta és elnyomó Izraelt? Mikor lépnek fel a muszlim országok egységesen a Közel-Kelet gennyedző sebe ellen, hogy azt végleg elpusztítsák?

(Orientalista,hu nyomán Szent Korona Rádió)

Karácsony napján gyermekkórházat bombázott Izrael

Katonai szövetség létrehozásán dolgozik Irán Izraellel és a NATO-val szemben

Izraeli brutalitás: mentőautóban vertek izraeli katonák egy palesztin sebesültet (videó)