Szijjártó ismételten a cionista lobbit védte az ENSZ-nél

Kormányunk állásfoglalása több esetben is kettősmércét tükröz, ezek közül az egyik legkirívóbb a nemzetiségekhez való hozzáállás. Miközben Szijjártó könnyeket potyogtatva jár Kárpátaljára az elnyomott és terrorizált magyarok ügyei miatt, addig az ukránokat is felülmúló végtelenül soviniszta és szisztematikus etnocídiumot végrehajtó Izraelt pedig teljes támogatásáról biztosítja. Félreértés ne essék, nem az elcsatolt területeken élő magyarok védelmével van probléma. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A vírushelyzetre való tekintettel online tartották meg az ENSZ legutóbbi ülését, melyen hazánk külügyminisztere is felszólalt. Szijjártó Péter kifejtette: “Magyarország továbbra is elkötelezett az emberi jogok védelme mellett, szem előtt tartva azok egyetemes, elidegeníthetetlen, oszthatatlan, egymástól kölcsönösen függő és egymással összefüggő természetét.” Majd mindezek után levezette, hogy a tanács alaptalanul támadja Izraelt, ugyanis a zsidó állam igenis számos erőfeszítést tesz az emberi jogok biztosítására, továbbá joga van saját maga védelmére, melyben Magyarország határozottan támogatni fogja.

Tehát a cionista állam védelmezi az emberi jogokat. Valószínűleg, ha megkérdeznénk azon palesztinokat, akiknek lerombolták a faluit, akiket saját házuk lebontására kényszerítettek, akiknek tönkretették megélhetési forrásaikat és egzisztenciájukat, vagy csak simán üldözik őket, mert palesztinok nagy valószínűséggel egészen mást mondanának. Egy olyan országot véd, ahol mentőautókban vernek embereket. Továbbá Izraelnek napjainkban nem kell senkitől megvédeni határait, az esetek 90%-ban már ők lépnek fel agresszorként.

Mindezek után, mintha a soviniszta államalakulatot védő mondatai el sem hangzottak volna, külön felhívta az ENSZ figyelmét, hogy figyeljenek a nyelvi és nemzeti kisebbségek jogainak teljesülésére.

Majd azt is kiemelte, hogy Magyarország mélyen elkötelezett a vallás- és a lelkiismereti szabadság védelme mellett, és mindig aktívan támogatta az üldözött vallási közösségeket, különös tekintettel a leginkább üldözöttekre, a keresztényekre, akik zaklatást és nyílt erőszakot szenvednek el hitük miatt. Természetesen a zsidók által üldözött szentföldi keresztények létezését nagy valószínűséggel itt is elfelejtette a külügyminiszter, mivel beszédének első és második fele között súlyos logikai és elvi deficitek fedezhetők fel.

(Hetek.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Amikor feleslegesen nyalizol Izraelnek: Szijjártóékat beégették a zsidó gazdái

Tovább nyalizunk Izraelnek – Szijjártó felszólította az EU-t, hogy működjön együtt a cionista rezsimmel

Izraelnek nyújtott közös támogatásról írt Trumpnak Orbán