A csecsen muszlimok fogták el és vettek kezelésbe az “Iszlám Állam” terroristáit

A csecsen Ahmat-egységek fogták el az Ukrajna irányába szökni próbáló, Moszkvában terrortámadásokat elkövetőket. Kezelésbe vették őket igen gyorsan: egyiknek levágták a fülét és megetették vele, másikat tábori rádiótelefon elektromosságával bírták szóra. A többiek se jártak jobban. Közben Trump arról beszélt, amit régóta lehet tudni, csak vezető politikus ezt még nem mondta ki, hogy az “Iszlám Államot” a CIA hozta létre. Nyilván a Moszadnak is van hozzá közé, hogy a gaz “iszlámokat” megutáltassák a világban. Eközben azt látjuk, hogy a terroristának kikiáltott Hezbollah és Ahmat-egységek harcolnak a valódi terroristákkal szemben.


Líbiai ISIS-parancsnok elmondja, hogy MOSZAD-ügynök

Fontos megemlíteni, hogy az “Iszlám Állam” leginkább a muszlimokkal szemben hajt végre terrortámadásokat: Irán, Törökország, vagy Szíria egyes területei. Korábban az “Iszlám Állam” nevű terület pedig Irak és Szíria kiürítését kezdte el, hogy aztán létrejöjjön a kommunista (iszlámellenes) Kurdisztán és lefoglalja Izrael ellenségeit. Az Iszlám Állammal először a Hezbollah harcosai vették fel a harcot, majd az oroszok…. később csatlakoztak be a valós területveszteségek hatására a jenkik.

Donald Trump arról beszélt egy kampánygyűlésen, hogy Obama és Hillary Clinton hozták létre az ISIS-t. Magyarul: egy CIA-akciót láthatunk, amire nem volt nehéz rájönni.

Tehát érthető, hogy az “Iszlám Állam” ezzel a “tökéletes” névvel hogyan utáltatja meg az iszlámot Európával, és az egész világgal, miközben a valódi muszlimok harcolnak ellenük. Így érthető meg az is, hogy a csecsen muszlim harcosok, az Ahmat-egységek miért “kínozták meg” az elfogott terroristákat: nemcsak a terror gyávaságát nézik le, tehát ártatlanok lemészárlását, hanem a vallásuk meggyalázását is.

 


Csak erős idegzetűeknek

Fontos tanulság az is, hogy az emberi jogokat hogyan függesztik fel az orosz hatóságok, amikor terroristákat kell kezelésbe venni. Nálunk az öregeket kifosztó, majd megerőszakoló és megölő cigányokat kellene ilyen bánásmódban részesíteni….

A 10 millió rubeles kés

A lefülezéshez használt kis taktikai kés kikiáltási ára 10 millió rubel lett, ami jól mutatja a keleti mentalitást. Egyébként itt kapható ez a kés, gyorsan elkapkodták a military boltokból…

A “kínzások” elkövetőit nem keresik a hatóságok. Cinkosan annyit közöltek, hogy mivel mindenkin maszk volt, ezért nem tudják beazonosítani az elkövetőket….

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

A Hezbollahnak is köszönhető, hogy az Iszlám Állam hadserege nem jutott el Európába

Csecsen MMA-sztár felszólalt a gyermekek védelmében, majd maga is menne Palesztinába harcolni

Törökország megakadályozta az “Iszlám Állam” terrortámadásait

Több iszlám van – Az “Iszlám Állam” vállalta magára az iráni robbantást

A Daesh tagjai támadtak egy templomra Isztambulban, egy ember meghalt, mára elfogták őket(videóval frissítve)

Hezbollah vezető: Az USA azon dolgozik, hogy megrontsa az emberiséget