Csecsen MMA-sztár felszólalt a gyermekek védelmében, majd maga is menne Palesztinába harcolni

A balliberális média ellentmondást lát abban, ha valaki a békét óhajtja, felszólít az ártatlanok védelmére, de harcolni is menne. Pedig logikus: komolyan gondolja, hogy megvédelmezi az ártatlanokat, készt fegyvert is fogni az agresszió ellen! Mást sem értenek a nyugati ateisták… A Telex cikke kiigazítva.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük
a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A gázai háború természetesen az Ultimate Fighting Championship abu-dzabi gálájára is rányomta a bélyegé;a UFC 294 több győztese is kihasználta a globális nyilvánosságot, és megfogalmazta a béke iránti vágyát. A középsúly csecsen származású svéd sztárja, Hamzat Csimajev például a meccs után a béke és a gyerekek védelmében szólalt fel; elmondta, hogy „nem volt boldog” a ketrecben, mert „nem jó látni, ahogy gyerekek halnak meg”; „Muszlimok, keresztények, zsidók, nem számít. Éljünk együtt ezen a világon. Legyünk boldogok!”

De nyilván tisztában van a harcos a realitásokkal: se a cionista megszállók nem fognak kevesebb gyereket megölni, se az USA nem fog felhagyni Izrael támogatásával, csak azért mert ő kérte. Ezért a helyszínen lévő Ramzan Kadirov csecsen vezetőtől kért engedélyt, hogy hadd mehessen Palesztinába megvédelmezni a sajátjait. (A Telex Hamzat Kadirovit ír, aki a vezető unokaöccse, és más a tisztsége…)

Az Egyesült Államok Ramzan Kadirovval szemben is keménykedik, sorra róják ki rá a szankciókat. A büntetőintézkedések 2020 decembere óta a vezetú saját MMA-klubjára is, az „Ahmat”-ra is kiterjednek. A szankciók ellenére azonban a csecsen vezér simán elutazhatott az Egyesült Arab Emírségekbe, az amerikai Ultimate Fighting Championship pedig nem gördített akadályt a gálán való megjelenése elé – sőt, Kadirov két fia Csimajev edzői stábjában is ott lehetett.

Az elmúlt években az Ahmat MMA több bunyósának is törölni kellett a meccsét amiatt, mert nem kapott vízumot az Egyesült Államokba, a UFC ezeket a sportolókat rendszerint egyik, pártatlan partnerországában szerepelteti. A hétvégi UFC 294-en például az Ahmat MMA öt tagja is szerepelt, a meccs után pedig Dana White UFC-főnök Instagram-fotón pózolt a csecsen vezér két fiával. A balliberális firkászoknak ez sem tetszik: nem értik se a tradicionális értékrendet, se a világ működését. A belpesti cionista életérzést viszont kiválóan képviselik.

(Telex szemléletmódja korrigálva – Szent Korona Rádió)

Palesztináért imádkozik az első muszlim UFC bajnok