Hezbollah vezető: Az USA azon dolgozik, hogy megrontsa az emberiséget

Hasszán Naszrallah, a Hezbollah régóta hivatalban lévő vezetője kritizálta az Egyesült Államokat, amiért az iszlám országokra próbálja ráerőltetni a homoszexualitást. Az augusztus 4-én közzétett tirádát a washingtoni székhelyű “Middle East Media Research Institute” (MEMRI) nemrégiben lefordította.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A 61 éves vallástudós politikus kijelentette:

“Az USA és egyes nyugati hatalmak évtizedek – sőt 200 év – óta azon dolgoznak, hogy megrontsák és megfertőzzék az emberiséget. Én erkölcsi és szellemi romlásról beszélek.”

Aztán konkrétabban fogalmazott:

“Az USA nagykövetségei egyes országokban a homoszexuálisok zászlaját lobogtatják, és azt követelik, hogy mások is tegyék ugyanezt. Nyugaton elnökök és miniszterelnökök ünnepelték a homoszexuálisokkal kapcsolatos alkalmakat. Amerika nyomást gyakorol egy arab és iszlám országokból álló csoportra, hogy a homoszexualitás bekerüljön a gyermekek tantervébe. Ez történik az Öböl-államokban. Ezt minek neveznéd? Ez a korrupció magja.”

Továbbá Naszrallah kijelentette:

“Mutassátok nekem Allah prófétáinak monoteista vallásából – a judaizmus, a kereszténység, az iszlám vagy akár a korábbi időkben… Ki fogadja el ezt? Ez ellenkezik az emberi természettel”

– mondta a Bejrút déli részén élő iszlamista vezető.

“Ez valódi eltérés az emberi természettől. És ki vezeti a homoszexualitásra való felhívást a világban? Az Amerikai Egyesült Államok.”

Az Emirátusokban megtiltották az LMBTQP-t propagáló termékek árusítását

A törvényeket be kell tartatni! – Kuvait nem nézi jó szemmel az LMBTQP propagandát

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió)