Oroszország szembeszáll az LMBTQP-lobbival: ismét mentális zavarnak tekintik a buzeranciát

Mint ismeretes: a pszichológiai és pszichátriai társaságokat ért folyamatos fenyegetés és fizikai atrocitások miatt 1987-ben eltörölték a buzerancia betegségként való kezelését, sőt, a lobbi évek alatt elérte, hogy először csak egyre csekélyebb súlyú betegségnek tüntessék fel a szakkönyvek a biológiaitól eltérő szexuális irányultságot, majd teljesen ki is vegye a betegségek közül. Oroszország viszont most ismét példát mutat: akár kórházi kezelésre is küldhetik a deviánsokat.

Az orosz klinikákon hamarosan szexológusok dolgoznak, hogy segítsenek a betegeknek legyőzni a homoszexualitást és a különböző szexuális mentális zavarokat − áll az egészségügyi minisztérium rendeletében, amely a Kreml legújabb támadása a nem hagyományos életmód ellen − írja a Reuters hírügynökség.

A július 1-jén hatályba lépő rendelet az LMBT-jogok elleni fellépés közepette született, amelyeket Vlagyimir Putyin elnök a nyugati országok erkölcsi hanyatlásának bizonyítékaként mutatja be helyesen, amelytől Oroszországot meg kell védeni.

Az ilyen szakemberek segítségére akkor van szükség, ha valaki ki akar gyógyulni a frigiditásból, az impotenciából vagy a szexuális viselkedés olyan megsértéseiből, mint a fetisizmus, a mazochizmus és a szadizmus

− írta az orosz parlament hivatalos lapja.

A Putyin által aláírt rendelet értelmében a szakemberek segítenek a betegeknek a „nem szokványos preferenciák, például az autoerotika, a homoszexualitás, a bestialitás” kezelésében is − írta a lap.

A mentális zavarokat összefoglaló kézikönyv, a DSM 1987-ben törölte a homoszexualitást a mentális zavarok listájáról, amikor buzilobbi aktivisták támadták meg fizikailag a konferenciáikat és magukat az orvosokat is. Oroszország 1999-ben tette ezt meg a lobbi hatására.

Tavaly decemberben azonban Putyin törvényt írt alá, amely kiterjeszti az úgynevezett „LMBT-propaganda” népszerűsítésére vonatkozó korlátozásokat, gyakorlatilag betiltva a leszbikusok, melegek, biszexuálisok vagy transzneműek viselkedésének vagy életmódjának bármilyen nyilvános kifejezését Oroszországban. Visszatértek ezzel a tradicionális értékek védelmezéséhez.

A hatóságok ezt és régebbi törvényeket már alkalmaztak a deviánsfelvonulások leállítására és lobbisták őrizetbe vételére.

A normalitás védelmezésére Törökország és Uganda is jelentős lépéseket tett.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

Három orvos cenzúrázott publicisztikája a gender-tudományról

Oroszország teljesen betiltja a deviánspropagandát: már nem csak a kiskorúakra vonatkozik az LMBTQP jogszabály

Egy erős családban nincsenek homoszexuálisok – LMBTQP ellenes alkotmánymódosításra készülnek Törökországban

Nemcsak az oroszok ellen, hanem az LMBTQP jogokért is harcol Ukrajna

Amiért szimpatikusabb Oroszország, mint a Nyugat: teljesen betiltják a buzipropagandát

Kitiltják Oroszországból az LMBTQP-propagandát – Putyin aláírta az erről szóló törvénycsomagot

Példát vehetne a Fidesz: Kitoloncolták az oroszok a nem kívánatos személyt, egy LMBTQP aktivistát az országból