Törökország továbbra is elhatárolódik az LMBTQP lobbitól

Erdogan, Törökország elnöke kampányában megemlítette, hogy továbbra is elhatárolódik az perverz LMBTQP-mozgalomtól, szerinte a család intézménye szent. Az ország egy hónap múlva dönt, ki lesz az új elnök.


Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A török elnök a kampányában megemlítette az LMBTQ-közösséget. Egy hónap múlva a törökök eldöntik, ki lesz az új elnök.

Törökországban május 14-én tartják az idei elnök- és parlamenti választást.

Az idei választásokra hat ellenzéki párt fogott össze Erdogan leváltása, illetve a 2018-ban bevezetett végrehajtó elnöki rendszer előtti parlamentáris berendezkedés visszaállítása érdekében. Az ellenzéki pártszövetség március 6-án a legfőbb ellenzéki tömörülés, a kemalista Köztársasági Néppárt (CHP) elnökét, Kemal Kilicdaroglut nevezte meg elnökjelöltként.

Recep Tayyip Erdogan kiejelentette, hogy a

család intézménye szent!

“Egyesek arra törnek, hogy gyermekeinket és fiataljainkat perverz mozgalmak tagjaivá tegyék. Az ellenzékkel szövetkeztek, amely szemet vetett fiainkra és lányainkra” – mondta Erdogan.

Recep Tayyip Erdogan török elnök a múlt hónapban “szivárványtáblának” nevezte a hat ellenzéki pártból álló koalíciót. Ezen a héten Erdogan még tovább ment: “Semmi közünk az LMBT-khez” – mondta Törökország jelenlegi elnöke egy választási gyűlésen. “Mi ez ellen a perverz mentalitás ellen harcolunk. Nekünk a családunk szent intézmény” – idézte Erdogant a Medyanews.net.

A török elnök elmondta, hogy az ellenzéki pártok nem haboznak együttműködni a “perverz mozgalmakkal”.

Nekünk semmi közünk az LMBT-hez. Nekünk egy szent családi szervezetünk van. Nem fogjuk megengedni, hogy az LMBT-hez hasonló perverz mozgalmak létezzenek az országunkban, és ráerőltessék magukat a népünkre”

Vasárnap a török belügyminiszter, Szulejmán Soylu szintén az LMBTQ-jogokkal összefüggésben támadta az ellenzéket. A Medyanews.net szerint azt mondta, hogy “a melegházasságot legalizálják, ha a török kormány elveszíti a május 14-i választásokat”.

Egy erős családban nincsenek homoszexuálisok – LMBTQP ellenes alkotmánymódosításra készülnek Törökországban

A törökországi választásokba is beleszólna az USA?


(Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)