Példát vehetne a Fidesz: Kitoloncolták az oroszok a nem kívánatos személyt, egy LMBTQP aktivistát az országból

A kép illusztráció.

Törvénysértő módon LMBTQP-propagandát terjesztett egy német férfi Oroszország távol-keleti részén, úgyhogy a hatóságok az ítélet után kérdés nélkül kitoloncolták az országból. Úgy látszik az oroszok, a Fidesszel ellentétben komolyan veszik és betartatják az buzilobbi megfékezéséért hozott törvényeket.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

“A orosz Szövetségi Büntetés-végrehajtási Szolgálat kamcsatkai részlegének munkatársai végrehajtották a bírósági határozatot, amellyel kiutasítottak az országból egy német állampolgárt, akit LMBT-értékek népszerűsítése miatt ítéltek el” – közölte a hivatal kedden.

A hatóságok a férfit Kamcsatkáról Moszkvába kísérték, ahonnan Törökországon keresztül Németországba távozik – tették hozzá.

Április elején a kamcsatkai Elizovszkij kerület bírósága kimondta, hogy a német állampolgár bűnös “nem hagyományos szexuális kapcsolatok és preferenciák interneten történő népszerűsítésében”.

A férfit, aki a tárgyaláson elismerte bűnösségét, 150 ezer rubel (kb 630 000 HUF) pénzbírságra ítélték, és elrendelték az ország elhagyását.

A RIA Novosztyi szerint ez az első eset, hogy a távol-keleti szövetségi körzetben ítéletet hoztak az LMBTQ-propagandát tiltó orosz törvények alapján.

A helyi média arról számolt be, hogy az elkövető egy 40 éves német nyelvtanár volt, aki a délnyugat-németországi Baden-Württemberg tartományból érkezett Kamcsatkára. Állítólag üzeneteket küldött egy 25 éves, Petropavlovszk-Kamcsatszkij városából származó férfinak, és megpróbálta rávenni a szexuális kapcsolatra.

A múlt hónapban egy másik ügyben az oroszországi Tatárföldön egy bíróság hét napra elrendelte egy kínai diák letartóztatását és kitoloncolását, aki a közösségi médiában olyan videókat tett közzé, amelyeken azonos nemű kapcsolata láthatóak egy grúz férfival.

Oroszország még 2013-ban betiltotta a kiskorúaknak szóló LMBTQ-propagandát, annak ellenére, hogy a Nyugat élesen bírálta a jogszabályt. Tavaly decemberben Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalosan is aláírt egy törvényt, amely szigorította ezeket a korlátozásokat.

Súlyos bírságokat vezetett be a “nem hagyományos szexuális kapcsolatok”, a pedofília és a transzneműség népszerűsítéséért könyveken, filmeken, médián és interneten keresztül a kiskorúak és felnőttek számára. Az új szabályok szerint az a külföldi állampolgár, aki megsérti a jogszabályokat, kitoloncolásra számíthat.

Egy vármegyés lány: Hollywood hatása a társadalmunkra

“Nemváltoztatással” foglalkozó sebész népszerűsíti TikTokon az “eunuch” identitást

Koreában a keresztények javára döntöttek az LMBTQP őrülettel szemben

(Orosz hírek – Szent Korona Rádió)