Kitiltják Oroszországból az LMBTQP-propagandát – Putyin aláírta az erről szóló törvénycsomagot

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta az LMBTQP-propaganda ellenes törvénycsomagot, ezzel betiltva az aberráltság népszerűsítésének minden formáját.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvénymódosítás-csomagot, amely megtiltja az a médiában az “LMBT, a nemi átalakítás és a pedofília propagandáját” – az erre vonatkozó tájékoztatás hétfőn jelent meg jogszabály-javaslat lapján az orosz parlamenti alsóház adatbázisában.

A törvény szerint:

▪️ tilos a nem hagyományos szexuális kapcsolatokat és beállítottságokat, valamint a nem változtatást népszerűsítő anyagot tartalmazó filmek forgalmazási engedélyének kiadása.

▪️ tilos a nem hagyományos szexuális kapcsolatokat és beállítottságokat, valamint a nem változtatást népszerűsítő reklámok és kiadványok – a könyvek, filmek és audiovizuális szolgáltatások LMBT-propagandája is tilos lesz.

▪️ tilos a nem hagyományos szexuális kapcsolatokat és beállítottságokat, valamint a nem változtatást népszerűsítő áruk értékesítése, beleértve a külföldi termékeket is.

▪️ három közigazgatási cikket fogalmaz meg:

1. felelősségre vonás a pedofília propagálásáért (800 000 rubelig /kb 5,2 millió HUF/ terjedő pénzbírság a lakosságnak, 10 millió rubelig /kb 65 millió HUF/ terjedő pénzbírság a szervezeteknek, és kitoloncolás a külföldieknek).

2. büntetés a nem hagyományos szexuális kapcsolatokról vagy beállítottságokról szóló leírások vagy képek kiskorúak körében történő terjesztéséért (polgári személy esetében 200 ezer rubelig terjedő pénzbírság, szervezetek esetében 4 millió rubelig terjedő pénzbírság, külföldiek esetében pedig kitoloncolás)

3. A nem hagyományos szexuális kapcsolatok/beállítottság propagálásának tilalma, nem csak a kiskorúak körében (a bírságokat 100 000 rubelről 400 000 rubelre emelik a polgárok és 1 millióról 5 millió rubelre a szervezetek esetében).

▪️ A Roszkomnadzor felhatalmazást kap arra, hogy jóváhagyja az internet ellenőrzésére vonatkozó eljárásokat, amelyek célja azon információk és programok azonosítása, amelyek hozzáférését az LMBT-propaganda és a pedofília betiltásának részeként korlátozni kell.

Oroszország teljesen betiltja a deviánspropagandát: már nem csak a kiskorúakra vonatkozik az LMBTQP jogszabály

Oroszország megbírságolta a TikTokot, mert népszerűsíti az LMBTQP-propagandát

(Orosz Hírek nyomán Szent Korona Rádió)