Sivalkodik a 444 az ukrán propaganda megkérdőjelezése miatt – De hogy jönnek ide a pedofilok?!

Oldalunk is közzétette az amerikai elemző Scott Ritter véleményét a bucsai vérengzés kapcsán. A férfi értekezésében tagadja, hogy azt az oroszok követték el, ő az ukránok számlájára írja. A 444 liberális szennyoldal mint égbekiáltó bűnt hozta le tettünket. Azonban ezzel csak ismételten bemutatták korlátoltságuk mivoltát. Legütősebb érvüknek azt szánták Scott Ritter értekezése ellen, hogy a férfi pedofilbotrányba keveredett korábban. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

De haladjunk csak szépen lassan.

Minemű újságírasnak hívandó az, amikor az egyik fél által állítottakat azzal igyekeznek cáfolni, hogy a kijelentő pedofília miatt botrányba keveredett? Ha így is van, hogy Scott Ritter pedofil, akkor sem lehet elmenni szó nélkül az állításai mellett.

Fontos külön kiemelni, hogy feltételes módban közöltük a hírt, ugyanis az orosz-ukrán háborúból érkező hírek a folytonos dezinformáció miatt korán sem megbízhatóak! Mi ezt, ahol csak tudjuk jelezzük. Kedves 444, nem csak a CIA-s (ukrán) propagandát kellene tolni, hanem – ahogyan mi is tesszük-, szemlézni kéne mindkét oldal által közzétett híranyagokat.

Különben is, a pedofil témával jönnie pont egy szélsőbaloldali lapnak álszentség, és óriási képmutatás, ugyanis az ő almukból származók között ténylegesen rengeteg pedofil tevékenykedik. A jelenkori példák ismertetése előtt kezdjük egy elhunyt személlyel, akire meghatározó elemként tekintenek több liberális vezetésű egyetemen is: ő Michel Foucault, aki többek között sírhelyeken erőszakolt meg gyermekeket. De nem kell messzire mennünk manapság sem, hogy ilyeneket találjunk, ugyanis pedofil igazgató vezette az USA legnagyobb LMBTQP-szervezetét és a Meta közösségszervezési részlegét; egy amerikai professzor szerint teljes mértékig rendben van, ha valaki meg akar erőszakolni egy egy éves gyermeket; de az ő fajtájukhoz tartozó bíró volt az is, aki nem ítélt el egy pedofil migránst, Zuckerberget a pedofil alkalmazottja mellett az sem zavarja, hogy nyíltan pedofil csoportok működhetnek a Facebookon, továbbá attól, hogy “nem céljuk” a pedofília legálissá tétele, valamiért mégis érzékenyítenek feléjük, sőt hazánkban a TASZ már ki is állt értük.

Elfogták a csecsenek a hadifoglyot késsel kivégző ukrán katonát? (18+)

Kedvtelésből lövik lábon és karon a hadifoglyokat ukrán katonák (sokkoló videó!)

(Szent Korona Rádió)