“Nem tűnt fel, hogy még csak 12 éves” – Felmentettek egy migráns pedofilt Angliában

Pedofília. Egy szó, mely már nem is okoz akkora közfelháborodást mint tíz évvel ezelőtt. Nem betegség ez, hanem szexuális orientáció – állítja a sok haladó szellemiségű “szakértő”.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Jachin Joshua Mascall 20 éves – migráns – férfi tavaly nyár elején 2 napon át többször is megerőszakolt egy 12 éves lányt, akivel a Tinderen ismerkedett meg. Az események kiderülte után az ügyből bírósági per lett, ugyanakkor végül csupán közmunkára való kötelezettséggel és pénzbüntetéssel sújtották Mascallt. A védelem indoklása, mellyel a bíróságot is megnyerték maguknak, egészen elképesztő:

“Túl naiv és éretlen volt Joshua ahhoz, hogy felismerje, hogy nem egy 16 éven felüli lánnyal van dolga.”

Értjük. Itt az új kulcsmondat a pedofíliával gyanúsítottak számára: nem vettem észre, hogy még csak 12 éves. Egy 12 éves lány testfelépítése, kinézete, viselkedése igenis sokat különbözik egy nála 4 évvel idősebbétől.

Mindennek függvényében a bíróság kijelentette, hogy az áldozat “nem volt szorult helyzetben”, és nem kényszerítették az aktusra.

Az eset két égető problémájára világít rá a társadalomnak. Az egyik, melyet többször is említettünk már, hogy áltudományos magyarázatok alapján, politikai érdekből lobbikörök szépen lassan kierőszakolják a pedofília társadalmi szintű elfogadását. A másik pedig, mely lényegében a témának egy másik oldala, a közélet túlszexualizáltsága, a digitalizáltsággal karöltve, melynek következtében fordul elő ilyen, hogy egy 12 éves lány Tinderrel rendelkezhet. A gyermekeket nemcsak az LMBTQP-propagandától kell megvédeni, hanem a liberális világrend által előidézett szabadosságtól is. Nem normális az, ha a pubertás elején járó gyermekek úgy viselkednek, mint a 30 évesek.

(Breitbart nyomán Szent Korona Rádió) 

Majd’ egy éve szabadon működik több pedofil csoport a Facebookon

Az oroszoknál még helyén kezelik a pedofiltémát – Irány Szibéria, vagy a sírgödör!