Nem célja az LMBTQP közösségnek a pedofília legalizálása, de egyre jobban érzékenyítenek az irányukba

Ezeddig nyilvánosan elég kevés kiállást produkáltak az LMBTQP szervezetek a pedofília mellett, ugyanakkor az idei fokozott nyilvános propagálás előtt is a háttérben húzódó szálak alapján világosan láthattuk, hogy a szexuális devianciák egyik legsúlyosabb fajtájának legalizálásáért fognak küzdeni. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az Amerikai Egyesült Államokban törnek előre a legfeltűnőbben, ugyanis ebben az országban van egy Postasia Foundation nevű szervezet, mely korábban például a gyermekkinézetű szexbabák legalizálása mellett állt ki.

A pedofília témáját körüljárva most egy transznemű – biológiailag nő – egyetemi oktatóval készítettek interjút. займы онлайн долгосрочные

Allyn Walker, az egyetemi oktató – valaha nő, most testképzavaros pedofiltámogató

A műsorban Walker a pedofília mosdatásába kezdett, ugyanis ő például ragaszkodik ahhoz, hogy a “kirekesztő” pedofil kifejezés helyett a kiskorúakhoz vonzódó emberek fogalmat kelljen használni, mivel a szerinte pejoratív jelző sérti azok érzéseit. Ezt a nézetet egy másik LMBTQP szervezet is elfogadja és támogatja, melynek volt vezetője egyébként gyermekeket erőszakolt.

A zavarodott oktató szerint az ember szexualitása igen változékony lehet, így nagyon sok olyan személy van, aki gyermekekhez és felnőttekhez is vonzódik egyszerre.

Résen kell lennünk, ugyanis a Wahorn András félék alapján is láthatjuk, hogy a pedofilmentegetés egyre jobban begyűrűződik hazánkba. A legnagyobb propagálói pedig a még manapság ártatlannak beállított, deep state-ként üzemelő LMBTQP szervezetek lesznek.

(888.hu és Summit.news nyomán Szent Korona Rádió)

A tagadás máza alatt – hogyan is állnak valójában a liberálisok a pedofilokhoz?

Végleg bekerülhet a pedofil az LMBTQPXYZ mozaikszóba?

 

Pedofilok számára gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket