Amerikai professzor szerint rendben van 1 éves kisbabát erőszakolni

A pedofília elfogadtatása a következő lépcsőfoka az LMBTQP-lobbinak, ezen tendencia előjelei régóta tapasztalhatóak, és a szorosabb értelemben vett propaganda megindulása is megtörtént már. A Facebookon külön csoportokat működtetnek zavartalanul, Angliában 12 éves lányt megerőszakolót mentettek fel, de egyébként többször kiálltak már a balliberális szervezetek a pedofilok mellett, sőt közel állunk hozzá, hogy hivatalosan bekerüljenek a deviáns mozaikszóba. Ez csak pár példa volt azon számtalan esetből, melyekről beszámoltunk korábban. Sajnos azt is hozzá kell tennünk, hogy hazánkban is teret nyer már ezen irányzat

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A balliberális oldal szereti hangoztatni, hogy márpedig ők nem propagálják a pedofília társadalmi elfogadtatását, azonban a fentebb említett tények is jól mutatják, hogy ez nem így van. A SUNY egyetem egyik professzora tette le most a voksát a pedofília mellett.

Egy közösségi portálra feltett videóban fejtette ki dr. Stephen Kershnar, hogy “nem nyilvánvaló” számára, hogy rossz dolog az, amikor egy felnőtt szexuális kapcsolatot akar létesíteni egy gyerekkel.

“Képzeld el, hogy egy felnőtt férfi szexelni akar egy 12 éves lánnyal, képzeld el, hogy ő egy készséges résztvevő”

– kezdte az egyébként etika professzorként tevékenykedő férfi.

“Nagyon standard, nagyon széles körben elterjedt nézet, hogy ezzel valami nagyon nincs rendben, és hogy ez attól függetlenül rossz, hogy kriminalizálják. Számomra nem nyilvánvaló, hogy ez valóban rossz. Azt hiszem, ez tévedés. Úgy gondolom, hogy annak feltárása, hogy ez miért tévedés, nemcsak a felnőtt-gyermekek közötti szexről és a törvényes nemi erőszakról árul el dolgokat, hanem az erkölcsi alapelvekről is.

Az az elképzelés, hogy ez rossz, még egy évesnél sem teljesen egyértelmű számomra”

– tette hozzá Kershnar.

Olyan idegen kultúrákról szóló jelentéseket is idézett, amelyekről bevallása szerint nem tudja, hogy igazak-e, ahol a nagymamák állítólag a kisfiúkat a szájukkal kényeztetik, hogy megnyugtassák őket, amivel kapcsolatban szerinte “nehezen látni, hogy mi a baj”.

Nyakatekert és nyíltan propagandista érvelését azzal fejezte be, hogy amúgy is olyan dolgokra kényszerítjük a gyermekeket, amiket nem akarnak, például iskolába és templomba menni.

Érvelésében az is megjelent, hogy mivel sokan vannak olyanok, akik nyíltan vonzódnak 12, vagy annál fiatalabb gyermekekhez, ezért az nagy előnyt fog jelenteni a gyermek-felnőtt szex témakörében.

Ez a férfi nem vesztette még el az állását. Ezt a férfit nem állították még bíróság elé. Nyíltan hirdetheti az LMBTQP-lobbi legelvetemültebb eszméit minden retorzió nélkül. De jól tudjuk, genderlobbi nem létezik…

A Háttér Társaság szerint csak az tudományos, amit ők állítanak, a többi komolytalan

USA: A hatóságok a pedofilok helyett az őket lebuktatókat üldözik

Interszexuálisnak bélyegezné a Háttér Társaság a fitymaszűkülettel születetteket?

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)