Szájbarágó az Ukrajna területén zajlódó amerikai-orosz háború kapcsán

Melyik oldal a náci és a ki a kommunista? Miért kellene támogatni Ukrajnát bármiben is? Oroszország mellett foglalunk állást?! Mi alapján lehet eligazodni az orosz-ukrán háborúban?

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

-Ezt a háborút nem Ukrajna vívja Oroszországgal, hanem az amerikaiak, és az erre kapható NATO-országokkal együtt már 2014-től provokálják Ukrajnán keresztül Oroszországot, hogy kirobbanjon ez a háború.

-Ez a konfliktus jóval összetettebb, minthogy csak a szubkulturális vonatkozásai alapján el tudjunk igazodni benne. Szinte nulla relevanciája van annak, hogy ki a „náci”, ki milyen zászló alatt harcol, illetve ki nácizik hangosabban. Avagy: ezek a nácik nem azok a nácik, ezek a kommunisták nem azok a kommunisták.

-Az orosz csapatoknál az összes történelmi lobogót megtaláljuk: a cárit, a sarlókalapácsosat, az újkori oroszt ésatöbbi. A történelmi emlékezet része ez náluk, és nincs tartalma. Se a cárinak, se a sarlókalapácsosnak.

-Attól még, mert valaki horogkeresztes zászló alatt harcol, még szolgálhat zsidó érdekeket és állhat cionisták zsoldjában. Hasznos hülyék, akiknek a nácizmusa a kegyetlenkedésekben és a tetoválásokban merül ki. Ezek azok az arcok azok, akik  részegen (vagy betépve) szokták terrorizálni a nemzeti rock koncerten a gyengébbnek vélt, átlagosan kinéző közönséget, mert nem zighejlezik hangosan vele együtt, majd a kocsmában összeverekednek egymás nőin. Az árja viselkedésről más elképzeléseink vannak, mint amit skinhead hagyományőrzésként bemutatnak ezek a „nácik” úgy általánosságban. Egy német SS-veterán bácsi mondta egyszer Magyarországra látogatva a teletetovált zsírfejű kopaszokra mutogatva, hogy ők ilyenekkel szemben harcoltak…

-Aki csak a szubkulturális szintet tudja megragadni, és nem látja a geopolitikai helyzetet, az minimum korlátolt…

-Az, hogy Putyinnak milyen belpolitikai visszaélései vannak, annak semmi köze ahhoz, hogy Ukrajna vonatkozásában igaza van, vagy nincs.

-Attól még, mert Ukrajna megtámadása érthető és bizonyos szempontok alapján elfogadható Oroszország részéről, attól még nem lesz kevésbé véres és kegyetlen a háború. Ha Putyinnak 1000% igaza volna, vagy ha Ukrajna érvelése volna jogos mindenben, akkor is körülbelül ugyanennyi halott lenne (akár katona, akár civil).

-A gender-lobbi, a Facebook, Elon Musk, az egész modernizálódó és virtualizálódó világfelfogás nem Oroszországból jön, hanem az USA-ból. A Facebook, az összes techóriás, az egész modern világ Ukrajna mellett foglal állást. Ha 100%-ban is is gyűlölnénk Putyint és Oroszországot, akkor sem támogatnánk Ukrajnát.

-Oroszország tevékenységét, lépéseit kritikusan, szkeptikusan fogadjuk, míg az amerikanizálódást, a CIA ténykedését, a demokrácia exportot elutasítjuk. Az EU és NATO amerikai bábszerepe ellen harcolunk. Jelenleg az új Szovjetunió az EU és NATO. Ezek a nyugati “szövetségek” veszélyeztetik jobban a függetlenségünket, nem Oroszország. A budapesti USA nagykövetsége osztotta az észt nem egy ügyben és eljárásban, akár szélsőjobboldaliakkal szemben is, nem az orosz.

-Az egypólusú, USA vezette világrend helyett még mindig jobb a több pólusú világrend, már csak azért is, mert a kisebb országoknak is nagyobb mozgásterük van.

-Oroszország ezt tényleg elmérte: Ukrajna csak katonákat ad, minden mást a NATO biztosít. Töménytelen pénzt, hírszerzést, irányítást, fegyvereket Ukrajnának, diplomáciát és gazdasági szankciókat az oroszokkal szemben. Itt most egy USA (NATO) kontra Oroszország háborút látunk.

-Azért nem tudott csak mérsékelt sikereket elérni Oroszország, mert ők azt hitték, hogy Ukrajnát támadják meg, ehelyett szembe találkoztak a komplett NATO-val. Ők maguk sem hitték, hogy amit állítanak a háború okaként, ez ennyire valóság már.

-A konvencionális hadviselés ilyen: ha nem kődobálókat és papucsosokat kell kergetni, ha nem sivatagi porfészkeket kell elfoglalni, akkor a hadviselés gép- és anyagháborúvá válik könnyen sok-sok halottal. Mindennek van ellenszere, minden modern fegyver kicselezhető, ami nem, az tömegpusztító hatású.

-Az ukrán propagandában való kételkedés, annak leleplezése még nem orosz propaganda.

-Elképesztő, hogy Ukrajna 2014 óta, a kisebbségekkel szemben elkövetett bűneiről nem esik szó. Sőt, az EU-ba igyekszik éppen ez az ország. Az is elképzelhető, hogy az egyébként maffiózó, korrupt, államiságot nyomokban tartalmazó Ukrajnáért hogyan kezdett el rajongani az egész “művelt nyugat”.

-A demokrácia exportálás közben elfogadottak a háborús bűnök és úgy általában az agresszió. Nincsenek szankciók és felháborodás, de ha egy ország nem akar ellenséges atomrakétákat a szomszédban látni, illetve megvédi az atrocitástól a saját lakosságát, akkor az agresszió.

-A magyar érdek az, hogy egyetlen baromarcú, hasznos hülye, cionista báb, vadsoviniszta, magyarellenes (és oroszellenes) azovos, pravi szektorosok stb., se maradjon életben a háború végére, mert a frusztráltságukat a kárpátaljai magyarságon fogják kitölteni (mint anno Délvidéken a sok szerb Koszovóból kiszorulva).

(Ostenburg – Szent Korona Rádió)

Civileket használnak élő pajzsként a baromarcú azovosok Mariupol maradékában

Megtiltották az újságíróknak az Azov nácizását, ezért a zsidó firkász lemondott