“Bátran mutasd meg a szép oldalad” – még mindig nem tiltották a pedofíliát normalizáló csoportot

Január 6-án közöltük a hírt, miszerint a Facebookon lassan egy éve működik két pedofiloknak készült csoport. Azóta a számos jelentésnek köszönhetően az egyiket eltávolították, míg a másik azóta is folyamatosan üzemel.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Mint arról már korábban beszámoltuk, a Facebookon majd’ egy évig teljesen szabadon működhetett több, a pedofilok beteges vágyainak kielégítésére szolgáló csoport. Ezek közül egyet töröltek, viszont a Little Cute Girls and Divas-t (Kicsi cuki lányok és dívák) mai napig sem sikerült tiltani a portálnak.

A csoportnak alig pár hét alatt sikerült szűk 700 embert elérniük, akik elég aktívan és nyíltan csorgathatják nyálukat nem tartva semmiféle következménytől, a sokszor 10 évnél is fiatalabb lányok képeire. A legtöbb felhasználónál azt lehet tapasztalni, hogy még a beteges vágyaikat se merik nyíltan felvállalni, ugyanis a többségük egy erre a célra létrehozhatott álprofillal látogatja a helyet, viszont olyanok is vannak, akik semmitől se félve csatlakoztak a hétköznapi profiljukkal, melynek ismerősei között a szeretteik és a barátaik is megtalálhatóak.

Mindezek mellett, ha ez nem lenne elég, a csoport a leírásának megadott “bátran mutasd meg a szép oldalad” szlogennel még arról is biztosítja a normálisnak egyáltalán nem nevezhető tagjait, hogy igenis büszkén vállalják fel a “szép oldalukat”, tehát hogy gátlástalanul vágynak kisgyerekek megrontására és bántalmazására.

Azt is hozzá kell tennünk, hogy előző cikkünk után beérkezett számos bejelentésre a Facebook azt a választ küldte, miszerint semmi gond nincs az adott tartalommal, az nem ütközik közösségi alapelvekbe.

Kérünk mindenkit, hogy jelentse a valójában teljesen törvénytelenül működő csoportot, ezzel hátha el tudjuk érni annak törlését.

Ennyit ér a pedofiltörvény: szabadon sugározhatja gyermekmegrontó műsorát a Netflix

Az oroszoknál még helyén kezelik a pedofiltémát – Irány Szibéria, vagy a sírgödör!

Pedofilok után a zoofilok is csatlakoznának az LMBTQPXYZ közösséghez

(Szent Korona Rádió)