28 gyermeket, köztük csecsemőket erőszakoló migránst tartóztattak le Franciaországban

Többször is beszámoltunk már róla, hogy milyen nagy veszélyt jelentenek az illegális migránsok Európára. Hamburgból pár napon belül két esetről is hírt kellett adnunk, Olaszországban 13 éves fiút erőszakolt meg egy migráns, de az Angliában menedékjogot kapónak sem volt tisztább az előélete. Most egy franciaországi eset következik, csak erős idegzetűeknek.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A francia rendőrség egy 42 éves elefántcsontparti migránst állított elő több rendben elkövetett bántalmazás, gyermekek ellen elkövetett nemi erőszak miatt. Az általa megrontott 28 gyermekből 2 csecsemő volt.

A gyermekek kálváriája 2017-ben kezdődött, mikoron a migráns 4 feleségéből az elsőt magához vette. Az ügyre azután derült fény, hogy nemrégiben az egyikük megelégelte az erőszakot, és elmenekült gyermekeivel, majd feljelentést tett.

A város polgármestere ismerte a bántalmazott gyermekeket, beszámolói szerint azok igen bezárkózottak voltak, főleg magánéletüket illetően; állítja, hogy ő a férfi ottlétéről nem tudott.

Az áldozatokat azóta kiemelték “otthonukból”, nevelőszülőkhöz vagy nevelőotthonokba helyezték, míg a migráns ellen csütörtökön kiskorúak szexuális zaklatásának vádjával emelt vádat az ügyészség, és előzetes letartóztatásban tartják. A nyomozóhatóság DNS tesztet rendelt el, hogy megállapítsák, miszerint a bántalmazott gyermekek közül bármelyik a férfié-e.

A négy nő közül hármat letartóztattak, és bűncselekmény bejelentésének elmulasztása miatt emeltek vádat ellenük.

Vajon ez végre megüti a franciák ingerküszöbét, vagy a gyermekerőszakolót is szabadon hagyják futni, mint a papot különös kegyetlenséggel meggyilkoló migránst?

Nemi erőszak miatt vették őrizetbe az államilag támogatott francia LMBTQP szervezet alapítóját

Csoportos nemi erőszak Bécsben: diáklányt becstelenítettek meg afgán betolakodók

11 migráns erőszakolt meg egy lányt Németországban, az ügyészség szerint nincs miért letartóztatni őket

(Breitbart nyomán Szent Korona Rádió)