Nemi erőszak miatt vették őrizetbe az államilag támogatott francia LMBTQP szervezet alapítóját

Mint azt már korábban is láttuk az LMBTQP közösség nem az a gyámoltalan sajnálni való társaság, mint azt sokan hiszik, hanem agresszív és erőszakos módon próbálják kiszolgálni beteg vágyaikat az élet több területén. Cikkünk főszereplője a legismertebb francia LMBTQP szervezet alapítóját Nicolas Noguiert, valamint élettársát összesen 7 férfi ellen elkövetett nemi erőszak és szexuális zaklatás vádjával vették őrizetbe. Nougier az interneten más férfiaknak küldött, a péniszét ábrázoló fotóval próbál magyarázatot adni a vádakra, ami ha igaz is, a következtetésen nem változtat: ahogy a sötét lobbitól megszokhattuk, devianciájával és súlyos mentális problémájával más emberek életét is tönkre teszi a szervezetén belül és azon kívül is.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!
Franciaországban őrizetbe vették, az egyik legismertebb  LMBTQP-szervezet, a Le Refuge (Menedék) alapítóját és élettársát – írta a Le Figaro francia portálra hivatkozva a Mandiner.

Nicolas Noguier-t, a Menedék alapítóját öt férfi elleni nemi erőszakkal és szexuális zaklatással gyanúsítják – közölte az eljáró ügyész. Élettársát, Frédéric Galt – ő igazgató volt a szervezetnél – két férfi vádolja szexuális zaklatással. Az áldozatok száma a Le Figaro cikke alapján ennél akár több is lehet, de voltak akik végül nem tettek vallomást.

Az alapító Noguier 18 évig elnök is volt, tavaly azonban igazgatóként dolgozó élettársával együtt elbocsátották, mert gazdasági csalásokra derült fény a szervezetnél. Ezekben az ügyekben a vizsgálat még zajlik.

Noguier egyébként azt állítja, hogy egy társkeresőn fotót küldött nemi szervéről egy férfinak, aki ezután szexuális kapcsolatot akart vele. Ő ezt visszautasította, mire a férfi megzsarolta, hogy ha nem fekszik le vele, akkor közzéteszi a képeket. Ebből alakult ki szerinte az a helyzet, aminek a vége fizikai és szexuális erőszak vádja lett.

A Menedék az egyetlen államilag támogatott LMBTQP-szervezet Franciaországban, több mint 30 fizetett alkalmazottja, és 450 önkéntese van. Tevékenysége szerint azoknak a felnőtt homoszexuálisoknak segít, akiket homofób támadás ért.

Transzneműségre akartak kényszeríteni egy kislányt a tanárai Amerikában?

Az oroszoknál még helyén kezelik a pedofiltémát – Irány Szibéria, vagy a sírgödör!

“LMBTQ-ellenes vagy? Megrugdoslak a g*cibe!” – Párját verve fenyegette a normalitás képviselőit a transznemű

(Hirado.hu – Szent Korona Rádió)