11 migráns erőszakolt meg egy lányt Németországban, az ügyészség szerint nincs miért letartóztatni őket

Szegény szerencsétlen migránsokat be kell fogadni, mert gyermekeiket csak így menthetjük meg a haláltól… Igen, valószínűleg 6 éves afgán kisfiúk és 11 éves szír kislányok követtek el ismételten nemi erőszakot, és videózták csak úgy le.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Este 11 órakor egyik barátja születésnapi bulijáról tartott hazafele a 15 éves német lány, amikor útja során kénytelen volt egy parkon keresztül áthaladni Hamburg területén. Ekkor egy migráns odalépett hozzá, majd egy bokor alá rántotta, és megerőszakolta a magatehetetlen lányt. Miután végzett ocsmány tettével, akkor sem engedte el a tinédzsert, hanem felhívta 8 barátját, akik azonnal a helyszínen teremtek. Együttesen folytatták a lány megbecstelenítését, és hogy “romantikus” estéjükre mindenképpen emlékezhessenek majd a későbbiekben, egyikük rögzítette is a történteket.

A lány kálváriája körülbelül 3 órán keresztül tarthatott, melynek végén még ki is rabolták. Szenvedésének egy arra járó vethetett véget, aki értesítette a rendőrséget, akik a lány testén 9 “embertől” származó nyomot találtak.

Az embertelen tettet elkövetők közül azonban csak egyet állítottak elő, pedig a rendőrség a videófelvételt is megtalálta, ugyanis állításuk szerint a többiek szabadlábon védekezhetnek, mivel egyenlőre vizsgálni kell, hogy milyen alapon lehetne az elkövetőket előállítani, és a helyzet jelenleg úgy áll, hogy a letartóztatás nem indokolt, és a gyanú nem megalapozott.

Éljen az egyenlőségalapú társadalom! Éljen a liberális államrend!

(Exxpress.at nyomán Szent Korona Rádió)

Ő már nem lesz igazi liberális – Befogadott migránsa bántalmazta szexuálisan az olasz nőt

Gyermekpornót és kokaint találtak a hazánkba befogadott migránsnál