Olaszország: 13 éves kisfiút erőszakoltak meg migránsok

A liberálisok által előszeretettel támogatott migráció egyre jobban felbomlasztja Európa társadalmát. Sorozatosan következnek be olyan tragédiák, melyeknek okozói és elkövetői a migránsok. Most Olaszországban erőszakoltak meg egy kisfiút.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az olasz rendőrség letartóztatott két pakisztáni menedékkérőt Aosta városában. A férfiakat azzal vádolják, hogy megerőszakoltak egy 13 éves kisfiút egy városi parkban. A 25 éves Ali Raza és a 23 éves Usama Mazhar állítólag a kisfiúval töltötték a múlt péntek délután nagy részét, miközben mindhárman alkoholt fogyasztottak. Este aztán az Olaszországban humanitárius védelmet élvező két pakisztáni migráns a vád szerint az aostai vonatállomáshoz közeli parkba vitte a kisfiút és ott megerőszakolták őt.

A rendőrség beszámolója szerint egy járókelő látta meg az esetet és azonnal értesítette a megfelelő rendvédelmi szerveket, akik a helyszínen sokkos állapotban találtak rá az áldozatra. A kisfiút kórházba szállították, és csak a támadás után két nappal, vasárnap engedték haza.

Hány életet kell még tönkretenniük, hogy belássuk, milyen kártékony hatást gyakorolnak?

(Demokrata nyomán Szent Korona Rádió)

Gyermekpornót és kokaint találtak a hazánkba befogadott migránsnál

Svédországban jutalmazzák a nemi bántalmazást: 30 millió forintnyi kártérítést kap a szexuális erőszakért elítélt migráns