Gyilkos pedofil nemi erőszakoló migráns kapott menedékjogot Angliában

Az egyik országban erőszakolt és gyilkolt, a másikban befogadták. Ez a liberális világrend migránspolitikája. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Rasuili Zubaidullah a migráns neve, aki bandájával együtt bedrogozott, megerőszakolt majd megölt egy 13 éves lányt tavaly nyár elején Ausztriában. A bűntettre úgy kerítettek esélyt, hogy négy afgán lakásába csalták fel, ahol a gyermeket extasyval kábították el. Miután megfojtották, a magatehetetlen Leonie-t egy szőnyegbe csavarták és kidobták az utcára.

A többi tettest még sikerült Ausztriában letartóztatni, Rasuili azonban elmenekült, a franciaországi embercsempészek pedig sikeresen átjuttatták Angliába. Ausztria nem adott ki ellene nemzetközi körözést, így a személyazonosság felületes ellenőrzése után a nyár közepére már kezében tarthatta a menedékjogait bizonyító papírokat, és az adófizetők pénzéből egy hotelban szállásolták el.

Ausztria egy idő után észbe kapott, nemzetközi körözést adott ki, így a brit hatóságok előállították a gyilkos pedofilt. Elrendelték már a szomszédainknak való kiadatást is, ugyanakkor a liberális “jogvédő” ügyvédek továbbra is azt állítják, hogy nem szabad kiadni, mert hivatalosan nem emeltek vádat ellene Ausztriában, Zubaidullah pedig egy hetet kapott, hogy fellebbezzen a bíró döntése ellen.

Annak ellenére, hogy számtalan példa van arra, hogy csónakos migránsok és “menekültek” nemi erőszakot, gyilkosságot, erőszakos bűncselekményt követnek el, és bizonyos esetekben részt vesznek dzsihadista terrortámadásokban, továbbra is ingyenes taxiszolgáltatást biztosítanak számukra a brit vizekre való belépéskor.

A tavalyi év rekordot jelentett az Egyesült Királyságba érkező csónakos bevándorlók számában, több mint 28.300-an érkeztek be az angol csatornán keresztül, köszönhetően a brit határhatóságok és jótékonysági szervezetek, például a Royal National Lifeboat Institution segítségének.

Az előző menekültválságot követően, amikor több mint egymillió, többségében gazdasági bevándorló érkezett Európába, az ISIS azzal dicsekedett, hogy hogyan használta ki a porózus határokat, hogy dzsihadistákat csaljon nyugatra. Sőt, most is számos veszélyes elem jut be például homoszexuálisnak álcázva magát a gyenge rendszer következtében. Ez közvetlenül vezetett több áldozatos terrortámadáshoz, beleértve a párizsi mészárlást is.

(Summit News nyomán Szent Korona Rádió)

Franciafuttatással szórakoztatják magukat a migránsok

Migráns akart megerőszakolni egy fiatalkorút Szerbiában – saját bátorsága mentette meg a lányt

Olaszország: 13 éves kisfiút erőszakoltak meg migránsok