Hamburgi mindennapok: újabb migráns által elkövetett nemi erőszak

A múltkori tömeges erőszaktevés után egy újabb támadásra derült fény a németországi Hamburg városból. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A most nyilvánosságra hozott eset október végén történt, azonban a németországi lapok csupán most számoltak be a történtekről. Egy 15 éves lány az Europa Passage bevásárlóközpontban mosdót keresett, és egy migráns mellé csapódva segítséget ígért neki. A néger a lányt a személyzeti mosdóba vezette, ahol azonnal leteperte és megerőszakolta. A lány sokkos állapotba került, a közeli metróállomásig a trauma után valamiképpen eljutott, de ott összerogyott.

A rendőrség nyomoz az elkövető iránt, ugyanakkor a liberális világrend valódi arcát jól mutatja, hogy a Bilden közzétett felhívásban a migráns szinte egész arca kitakarva látható, továbbá a német lap cikkének fogalmazásában folyamatosan kerüli az illető rasszbeli hovatartozásának és státuszának emlegetését:

A helyzetben az is eléggé különös, hogy ha a néger kulccsal rendelkezett a személyzeti mosdóhoz, akkor egészen egyszerűen a pláza alkalmazottainak listájából miért nem keresik elő az adatait? займы первый раз без процентов на карту на 2 месяца

(News.in-24 nyomán Szent Korona Rádió) 

Migránsok és a médiamanipuláció: cigifüstöt fújtak a gyerek szemébe, hogy sírjon

Megölték a migránsok a francia veteránt, mert megvédte tőlük a feleségét