Nem tudod még, hogy hova ajánld az adó 1%-od? Van egy jó javaslatunk!

A személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlása egy olyan támogatási lehetőség, mely extra költségekkel nem terhel senkit, a támogatottak azonban fontos kiadásaikat tudják fedezni az eljuttatott összegekből. Szeretnénk ajánlani a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat, amely az Azonosságtudat Alapítványon keresztül gyűjti az adó 1% felajánlásokat. Az ifjúsági szervezet, az aktivitása miatt szerkesztőségünk szerint különös figyelmet érdemel. 

A következő adatokra van szükségetek az ajánlások megtételéhez:
Az adó 1%-os felajánlásokat az “Azonosságtudat” Alapítvány gyűjti a HVIM tevékenységeire.
Adószám: 18218082-1-07 

Ők az elmúlt év folyamán számos esetben léptek fel a létrontás képviselői, a háttérből működő “jogvédő” szervezetek ellen, de még mielőtt sorra vennénk a 2021-es év tevékenységét, nézzünk meg egy videót a japán parlamenti közvetítésről, ahol szintén téma volt a szervezet:

A Háttér Társaság súlyos hatást gyakorol a magyar jogszolgáltatásra – például bevezettették az ügyészségeken a nemzetieket hátrányosan megkülönböztető előítélet indikátorokat -, így a HVIM és az NJSZ elsőként kezdeményezték annak feloszlatását, azonban természetes módon ezt elutasították, de mikor Barcsa-Turner Gábor (HVIM társvezető) LMBTQP zászlós ügyét lezárták, a Háttér Társaság kilobbizására azt újra is indította az ügyészség. Mindezek után többször felhívták a figyelmet arra, hogy a külföldi ügynökszervezetek, melyek az erőszakos LMBTQP-lobbi mögött állnak, törvénytelenül működnek.

A tettek emberpróbáló mezejéről idén sem hiányoztak a vármegyések. Az év az iskolai érzékenyítések jogellenességére való felhívással kezdődött, ugyanis ismeretes, hogy ekkor még szabadon járhattak-kelhettek propagandista szervezetek az iskolákban, majd a ferencvárosi genderpropagandista provokáció elleni fellépés következett. Ezek után hiába folytatódtak folyamatosan a tágyalássorozatok Barcsa-Turner ellen, a lendületet nem törték meg, utcai performansszal üzentek az ELTE-nek, mikor az nyíltan kiállt az LMBTQP mellett közösségi oldalain, s a Háttér Társaság irodája elé is tüntetést szerveztek, melynek hatására az meg is futamodott. Természetesen a Budapest Pride-on is ott voltak, ahol több fronton hirdették a normalitást: a Gellért-hegy lábánál molinóval tiltakoztak, míg a Fővám téren Egy vármegyés lány szólalt fel a nemzetrontók tevékenysége okán. Ahol megjelenik az erőszakos LMBTQP-lobbi, ott fel kell lépni, így a karácsonyt meggyalázni kívánó plakátkampány provokáció esetében is cselekedni kellett, ugyanis “Nem ugyanaz a szeretet!” – az akciók egész december alatt folytatódtak. A normalitásért vívott harc idén is kezdetét vette már, ennek keretében Kónyi-Kiss Botond tartott előadást az LMBTQP-lobbi térnyeréséről, és az azzal való szembehelyezkedés lehetőségeiről.

A normalitás védelme nem csak az utcai harcból áll. Komoly, az élet minden területét átfogó ifjúságképzési programot hirdetett meg a HVIM, melynek során a fiatal törekvők számára megmutatják, hogy van értelme a normális, tradicionális értékek mentén felépített életnek. Ennek szellemében zajlott ismételten a Vármegyés Ifjúsági Tábor és az ahhoz kapcsolódó ifjúsági hétvége sorozat, melyeken az Antifa nagy szörnyülködésére terítékre került a halál témája, valamint a férfi-nő kapcsolatok helyes megélése, de mindezek mellett a jogi- és aktivista ismeretek bővülésére is sor került, természetesen a bajtársi kapcsolatok építése mellett. A normalitásra való nevelést nem lehet elég korán kezdeni, ugyanis a különböző szervezetek már az óvodákba, általános iskolákba igyekeznek bejuttatni gyermekmegrontó ideológiájukat, így idén is megmutatták a karácsony valódi átélésének lehetőségét egy igazán tartalmas nappal a legkisebbeknek is.

Mindezen kiállások mellett, igen széleskörűen számos más tevékenységet is végeznek. A Mi Magunk adásaiban a legfontosabb hírek jobboldali értelmezései kerülnek terítékre, valamint az Egy vármegyés lány vlog is ritkaságszámba menő videókkal ajándékoz meg minket, a Duo Gladii folyóirattal jelentős űrt pótolva szellemi iránytűvel látják el a jobboldali közeget. Az ország különböző pontjain több színvonalas túrát szerveznek, melyekkel hőseink előtt tisztelegnek, ezek az Attila Védvonal TúraLegbátrabb Város EmléktúraSzent Korona EmléktúraRongyos Gárda EmléktúraIV. Béla Emléktúra és idén először újdonságként, Esztergom mellett a 100 Katona Emlék- és Teljesítménytúra. Az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudják évről évre a Trianon felvonulást is oly méltóságteljesre megrendezni.

Ahhoz, hogy folytathassák a normalitás melletti, LMBTQP elleni fellépéseket, az ifjúságnevelést még színvonalasabbá és hatékonyabbá tehessék, továbbá, hogy a különböző médiatartalmaik ily sűrű rendszerességgel és a megszokott precizitással megjelenhessenek, most a Te adó 1% felajánlásodra van szükségük.

Aki még mindig bizonytalan, hogy megéri-e számukra felajánlani adója 1%-át, annak pedig a tavalyi évüket összefoglaló cikket ajánljuk:

A pártpolitika feletti mozgalmi életről mutattak példát a vármegyések 2021-ben is

Ne feledd! Név: “Azonosságtudat” Alapítvány, adószám: 18218082-1-07 

(Szent Korona Rádió) 

Vármegyés Gyerektábor a Balatonon (július 3-10.)

Újabb felszínes kutatás készült a HVIM-ről – Barcsa-Turner Gábor gondolatai a Political Capital tanulmányáról