Stop LMBTQP-propaganda – Az Egyetemi Ellenállás üzenete az ELTE-nek

Az Egyetemi Ellenállás már több alkalommal felhívta a figyelmet (itt, itt és itt), hogy a magyarországi egyetemeket, kiemelten az ELTE-t töméntelen mennyiségben árasztja el az LMBTQP-propaganda. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem most az eddigieknél is messzebbre ment. Már nemcsak az intézmény falain belül, hanem azon kívül is hirdetik a társadalomfelforgató eszméket. Erre reagált tegnapi akciójával az Egyetemi Ellenállás budapesti és szombathelyi tagsága. Alább a Mozgalom közleményét olvashatják:

Eltöltenél egy egész hetet hozzád hasonlókkal?
Eleged van a balliberális hétköznapokból?
Jelentkezz a Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektáborba!
Már csak pár hely maradt

Az ELTE BTK Instagram oldalára a Pride hónap keretében LMBTQP-lobbit támogató posztot helyeztek ki. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkara ezen lépésével kritikátlanul beállt a tudománytalan és társadalomellenes transzgender ideológia reklámozásába.

A posztot ugyan törölték a Citizen GO telefonos kampánya után, melynek keretében magánszemélyek hívták fel, majd nyomatékosan kérték az egyetem vezetésétől, hogy távolíttassák el a propagandaanyagot, Mozgalmunk (Egyetemi Ellenállás) – melyet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom hívott életre – azonban a visszakozás ellenére is úgy gondolta, hogy szükséges az emberek figyelmét felhívni az egyetem falain belül terjedő káros tendenciákra, ugyanis a mindennapi élet tapasztalatai alapján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy az emberek nem hiszik el, mily mértékig befurakodott az agymosó propaganda a felsőoktatási intézményekbe (például a pedagógusképzésen kötelező részt venni úgynevezett érzékenyítéseken, ahol deviáns szerepeket kell felvenni). Így budapesti tagszervezetünk az ominózus kar épülete előtt, a szombathelyiek pedig az ELTE Savaria kampuszán hajtották végre figyelemfelhívó akciójukat, melynek keretében az épületek előtti járdára a következő feliratot festették fel:

Stop LMBTQP-propaganda 
Egyetemi Ellenállás

Demonstrációnk mindkét városban sikerrel zárult, ugyanakkor nem elégszünk meg ennyivel. Ígérhetjük, amennyiben az egyetemek nem térnek vissza a normalitás talajára, egyre sűrűbb lesz tevékenységünk épületeikben.

Budapest:

Szombathely:

Szombathelyi tagságunknak látogatói is akadtak.

Vas megye székhelyén a felfestést a pénteki nap folyamán sebtében el is távolították, annak ellenére, hogy korábban a helyi városvezetést az nem zavarta, hogy hónapokon keresztül aszfaltra fújt momentumos logók csúfították Nyugat királynőjét.

Nem hagyhatjuk, hogy az egyetemeinken végleg átvegye a szivárványos mocsok az uralmat. Gátat kell szabnunk, ugyanis számos hallgatótársunkat tévesztik meg, verik át mézes-mázas szavaikkal a létrontás képviselői. Harcoljunk a normalitásért!

(Szent Korona Rádió)

Egyetemi Ellenállás: Milyen tanulság vonható le az LMBTQP lobbi nyugati térnyeréséből?

Az iskolai LMBTQP érzékenyítések szülői ellenállással igenis megakadályozhatók