Vármegyés Gyerektábor a Balatonon (július 3-10.)

Július 3. és 10. között ismét megrendezésre kerül a Vármegyés Gyerektábor. Az eddigi évekkel ellentétben idén az Ifjúsági Tábortól különálló helyszínen és időpontban várják a 9 és 14 év közötti gyerekeket. Alább a HVIM programajánlóját olvashatjátok.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Célunk, hogy a modern világban fenntartsunk egy szigetet, ahol a hazafias családok gyermekei tradicionális értékekről hallhatnak, és felvértezzük őket a liberális világ agymosásával szemben. A HVIM azért küzd, hogy fel tudjon növekedni egy egészséges fiatalokból álló generáció, és hogy tovább örökítődjenek olyan időfeletti értékek, mint a hazafiság, hősiesség, önfeláldozás.

Változatos, színes programokkal készülünk a gyerekeknek. Az interaktív előadások, és történelemórák mellett erdei túrával, várlátogatással, strandolással és sok-sok játékkal szeretnénk tölteni a hetet.

A [email protected] e-mail címen lehet jelentkezni a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.

A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta. Trágár beszédért, tiszteletlen viselkedésért, a szabályok be nem tartásáért fekvőtámasz, illetve egyéb erősítő jellegű büntetés jár.

A tavalyi táborról találhatsz képeket a Nemzeti Gyerektábor Facebook oldalán, ahova a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket, így a szülők otthonról követhetik, hogy mi minden történik az adott napon.

Az idősebb korosztályt augusztus 6-14. között várjuk az Ifjúsági Táborba, melyről később fogunk részletes információkat közölni.

A modern oktatáson túl – megváltozva mentek haza a Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektáborból

Karácsony valódi misztériumának megélése a HVIM-mel – Vármegyés Gyerekkarácsony 2021-ben (Képes beszámoló)

(Szent Korona Rádió)