Tovább dübörög a Vármegye jogi és aktivista képzése (képes beszámoló)

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nemrég kezdődött jogi és aktivista képzése az elmúlt hétvégén folytatódott. Ezen programot nemcsak próbaidősöknek, jelentkezőknek, hanem az egész tagságnak tartották, hogy a technikai-gyakorlati tudásukat növeljék. A szakmai előadások, foglalkozások mellett jó alkalom volt a hétvége a bajtársi kötelékek erősítésére is.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Szombat estétől vasárnap délutánig tartott a HVIM jogi és aktivista képzésének második alkalma. Az esti előadást Barcsa-Turner Gábor tartotta Médiaismeretek címmel. A vacsora után a kötetlen beszélgetések mellett sor került a vármegyés kórus próbájára is.

A vasárnap reggel edzéssel kezdődött. Miután átmozgatták magukat, majd elfogyasztották a reggelit, gyakorlati témákat átölelő felmérést töltött ki a tagság, melyre a korábbi előadások és anyagok alapján készültek fel. Ezt követően dr. Gaudi-Nagy Tamás jogi és állampolgári ismereteket oktatott, valamint bepillantást adott a Nemzeti Jogvédő Szolgálat nemzeti jogvédő munkájába konkrét ügyek ismertetésével. займ на карту без проверок и звонков без процентов

Az ebéd elfogyasztását követően véget ért a hétvége, és útra kelt a tagság.

Képek a programról:

Reggeli torna
Reggeli torna
Számonkérés többféle gyakorlati témában

Dr. Gaudi-Nagy Tamás előadása
Vasárnapi ebéd – csülkös bableves bográcsban
Étkezés

(Szent Korona Rádió)

A halállal való szembenézés fontosságáról – Ifjúságképzés a Vármegyében (Képes beszámoló)

HVIM: Közös, emberi érdekünk a Facebook Metaverzumával való szembeszállás