Amikor “listázzák” őket, már nem olyan büszkék – Beindult a hiszti az LMBTQP támogató tanárok nyilvánosságra hozatala miatt (frissítve)

“A politika nem az iskolába való!”, “Egy tanár ne fejtse ki magánvéleményét a gyerekek előtt!” – a rendszerváltástól általános szólamokká váltak ezen mondatok. Ez a szabály azonban csak abban az esetben érvényes, és csak akkor tartatják be, ha a pedagógus konzervatív, normalitáspárti véleményének adna hangot. A diákok tradicionális megszólalásait is sokszor lekeverik azzal a felkiáltással, hogy “az órának függetlennek kell maradnia”. Természetesen amikor az LMBTQP-lobbi, -személyek, az ahhoz köthető események, az SZFE, a BLM vagy egyéb progresszív ideológiák kerülnek szóba, akkor a fenti hozzáállásról szó sincs, jobb esetekben “csak” hagyja a tanár beszélgetni róluk a diákokat, de egyre általánosabbá válik az, hogy maga a pedagógus önti rájuk a propagandát, a demokratikus hangvételt azonnal elfelejtve, mint megkérdőjelezhetetlen, tévedhetetlen autoriter tekintélyként hangoztatva saját veszett szólamait. Sok tanár ezt még csak a háttérben, sötétben bujkálva meri megtenni, a gyengekezű törvénykezés miatt azonban egyre többen vállalják fel büszkén, nyilvánosan is politikai, ideológiai állásfoglalásaikat, melyeket a közösségi médiás felületeiken diákjaik szeme láttára is tovább terjesztenek (és nyilván az óráikon is, kikerülve a lobbi tilalmáról szóló törvényt). A gyermekek már sehol nincsenek biztonságban az LMBTQP-terrortól. Nézzük meg, hogy kik azok, akik a legjobban veszélybe sodorják gyermekeink egészséges erkölcsi és nemi fejlődéshez való jogát:  

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Mégsem olyan büszkék rá? – Színrelépett a “jogvédő” Háttér Társaság

Cikkünk megjelenése óta bő egy hét eltelt (lásd lent), s a balliberális média szépen lassan ráakadt gyűjteményünkre. A tegnap este folyamán perrel való fenyegetést kaptunk egy magánszemélytől, mára pedig az ügyészség munkáját befolyásoló, nemzetieket hátrányosan érintő intézkedéseket kilobbizó, törvénytelenül működő Háttér Társaság is porondra lépett, s a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordult, csupán azért, mert nyilvános Facebook-profilok nyilvános, elméletileg büszkén vállalt szerepvállalásait közzétettük annak érdekében, hogy a szülők valóban dönthessenek gyermekük szexuális nevelésének menetéről, ugyanis figyelmeztetésünknek hála nem fogják a legsérülékenyebb korosztály tagjait az ideológiai agymosást végzők karmaiba lökni.

A Háttér Társaság posztjában azonnal megfélemlítést és elhallgattatást kiált. Nem megfélemlítünk, hanem gyermekeink egészséges fejlődését védjük. Hagyják békén a gyermekeinket!

Megkeresést is kaptunk Vatai Éva munkahelyéről, azaz iskolájának igazgatójától, melyben a tanárnő neve mellől az intézmény nevének (Leőwey Klára Gimnázium) eltávolítását kérik. Sajnálattal kell közölnünk azonban tisztelt Igazgató Úr, hogy csak akkor áll módunkban eltávolítani Évát a listáról, amennyiben Önök többet nem engedik gyermekek közelébe, vagy legalább felügyelik, hogy semmilyen módon nem fejt ki a diákok számára láthatóan káros ideológiát. Igazán sajnáljuk, hogy kollégájuk ekkora kellemetlenséget okozott Önöknek!

Fontos megjegyezni, hogy az “LMBTQ-mozgalom” sokszor, sokféle formában képviselte és képviseli a pedofilok jogait – Helyreigazítási javaslat a Mércének

Kötelességünknek érezzük, hogy az alulkvalifikált és tájékozatlan Mérce firkászának hazug állítását, mely szerint a különböző devianciákat képviselő mozgalmak “soha, semmilyen formában” nem képviselték a pedofilok jogait helyreigazítsuk az olvasók teljes körű tájékoztatásának érdekében. Ismeretes ugyanis, hogy például az USA legnagyobb “LMBTQI” szervezetét is egy pedofil vezette, hogy nemrégiben a TASZ-nak is az volt a legnagyobb problémája, hogy a pedofilokért aggódjon, hogy egyetemi “professzorok” állnak már ki a gyermekek szexuális bántalmazása mellett, hogy a nyíltan “LMBTQ” támogató Hollandiában is fontosabbak a pedofilok jogai mint az áldozatoké, hogy a szintúgy toleráns USA-ban pedofil csoport működhet legálisan, hogy folyamatos az érzékenyítés és az elfogadtatás irányukba.

Egyébként a Facebookon is jelen van pedofilok által működtetett csoport, azonban ez nem csoda, hiszen a vállalat egyik vezetője is pedofil. Miért nem az ott megjelentetett gyermekek személyiségi jogaiért aggódtok, kedves liberálisok?

Szereplésvágytól égő önként jelentkezők

Nem vesszük el egy olyan embertől sem a lehetőséget, aki szűklátókörűségénél és elhomályosított tekinteténél fogva sajnálatos módon nem ismeri fel az LMBTQP mozgalom gyermekek egészséges fejlődését és nemi identitásuk normális alakulását veszélyeztető voltát, így ha már önként jelentkeztek, közzétesszük őket Nektek. Fenyegetőinknek pedig üzenjük, kik nyilvános posztok megosztása után polgári perekkel fenyegettek minket: ők önként vállalták:

Lénárt Marcell – Tanár, “emberi jogi” aktivista

Saját bevallása szerint jelenleg már nem oktat iskolákban, ugyanakkor példája jól mutatja, hogy régre visszanyúlnak a gyermekek veszélyeztetésének a szálai, ugyanis régebben rendszeresen beszélgetett diákjaival a különböző LMBTQP-t érintő témákról, s büszkén vállalta előttük homoszexualitását.

Levelében arra is kitért, hogy ő indította azt a polgári engedetlenségi (vagy inkább törvénybe ütköző?) mozgalmat, mely megtagadja az országgyűlés által elfogadott legújabb gyermekvédelmi törvény betartását.

Igen, kedves Marcell, kérésednek eleget tettünk, megérdemled a listánkra való felkerülést, reméljük, a törvényszegésre buzdítás miatt hamarosan a rendőrségére is felkerülsz. 🙂

Dr. Balta Flóris Roland – Transznemű osztályfőnök – Comenius Középiskola

Mivel Roland(?) is sérelmezte, hogy nem került fel listánkra, szeretettel pótoljuk, nehogy kevesebbnek érezze magát a többieknél. Roland saját magát innefektív elmebajosnak jellemzi, így alapból kétségek merülhetnek fel tanári alkalmasságával kapcsolatban, ugyanakkor rátesz egy lapáttal a történetre, hogy transz hormonterápiájának büszkén vállalása után és a Magyar LMBT Szövetség tagjaként miként taníthat még természettudományos tárgyakat középiskolákban. Amennyiben a tisztelt hatóságoknak bizonyíték kell törvényszegésével kapcsolatban, saját maga vallotta be, hogy a transzneműségről beszél diákjainak, sőt foglalkozik is általa “érintetteknek” nevezettekkel. Mi jogosítja fel, hogy szerinte LMBTQ kategóriába tartozó gyermekeket buzdítson a deviáns úton maradásra, vagy inkább az arra térésre?

És a többiek:

Balatoni József (“Jocó bácsi”) – Kontyfa Általános Iskola és Gimnázium, Budapest

  • Celebtanár
  • Könyvei is megjelentek
  • Médiának is dolgozik
  • Homonnay Gergely halála után gyászba borult
  • A gyermekvédelmi törvényt támadta Facebook posztjában (~7500 reakció, ~370 hozzászólás, ~2600 megosztás)
  • Csatlakozott a Szivárványcsaládokért Alapítvány #ugyanaz a szeretet kampányához, magyarul az abnormális, gyermekmegrontó családképet támogatja.
  • A baloldali noÁr Mozgalom LMBTQP mellett való kiállását reklámozta pulóverével

Mezei Gábor – II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Dunaharaszti

  • Gyakran trágár szövegű posztokat tesz közzé
  • Homonnay Gergely híve volt ő is
  • Ő is nyíltan pózol tantermi környezetben, nyilvánvaló, hogy beviszi a káros ideológiáit az órákra is.

Vatai Éva – Leőwey Klára Gimnázium, Pécs

Ákos Zsuzsanna – Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium, Nyíregyháza

Jávor Judit

  • Wesselényi Utcai Bölcsőde, Óvoda és Általános Iskola, Budapest (fizika és angol nyelv);
  • Orchidea Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium Hajdú Tagintézmény (matematika és angol nyelv),
  • Budapest; Kürt Alapítványi Gimnázium, Budapest
  • Mészáros György LMBTQP aktivista félrevezető, a keresztény tanításokat meghamisító gondolatait osztogatja a Facebookon (a diákjainak is ezáltal).
  • Nyíltan filoszemita, Izrael-párti

Huszár-Mahelszki Marianna – Lóczy Lajos Gimnázium, Balatonfüred

Rózsa Ildikó – ReSuli – a Megújuló Oktatásért Alapítvány, Budapest

Rados Marie – Kerék Általános Iskola és Gimnázium és ITK, Budapest

Csillag Hajnalka – Székesfehérvári SZC Bugát Pál Technikum, Székesfehérvár

  • Népszerű TikTok csatornát működtet

Gyeskó Ágnes – Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum, Budaörs

Ducsai Mónika – Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Miskolc

Pethőné Nagy Csilla – Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola, Pécs

Gerliczki András – Krúdy Gyula Gimnázium, Nyíregyháza

Mikó Anna Júlia – SZTE Kossuth Zsuzsanna Technikum és Szakképző Iskola, Szeged

Molnár Mária – Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium, Vác

Karch Edit – Radnóti Miklós Általános Iskola, Mór

Nagy Noémia – Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Csete Balázs Technikum, Budapest

Hajdúné Tótfalusi Krisztina – Móra Ferenc Általános Iskola, Érd

  • Gyógypedagógus

 

Sárközi László – Déli ASzC Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Technikum és Szakképző Iskola, Kecskemét

Fikár Ildikó – Laborc Általános iskola, Budapest

Kontsikné Gerendás Anikó – Simándy József Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Kistarcsa

Nem adjuk fel! Folytatjuk…

(Szent Korona Rádió)