Végleg bekerülhet a pedofil az LMBTQPXYZ mozaikszóba?

A különböző deviáns körök számos esetben kikérték maguknak azon eseteket, amikor egy lapon emlegették, emlegettük őket a pedofilokkal, és sorozatosan hangoztatták, hogy a pedofília nem tartozik az újfelfogású szexuális irányzatok közé. Azonban úgy tűnik, hogy hamarosan a pedofilok hivatalosan is “büszkék” lehetnek az LMBTQ közösség többi tagjával, LMBTQP-vá kiegészülve. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az USA-ban létezik egy weboldal, mely az „Erkölcsös Pedofilok” (The Virtuous Pedophiles) néven fut. Jelenleg 6000 felhasználót számlál a felület. Az oldal megalapítói ötvenes és hatvanas éveikben járó amerikai férfiak, akik feleségek és felnőtt gyermekeik körében hagyományos családi életet élve az Erkölcsös Pedofilok weboldalán vallanak a kiskorú, akár négyéves gyermekek iránt érzett szexuális vonzódásukról. A regisztrált tagok személyes élményei nagy mennyiségben borítják el az üzenőfalat.

A New York Times a weboldalt övező felháborodások kapcsán a pedofilok védelmére kelt. Cikkükben kifejtették, hogy a pedofília egy állapot, melynek meglétéről a személy nem tehet (ismerős lehet ez az érvelés a homoszexuálisok és transzneműek kapcsán). Továbbá azt részletezték, hogy a pedofilok egyáltalán nem keverendők össze a gyermekeket molesztálókkal. Tehát nincs addig semmi gond a pedofilokkal, ameddig csak megbámulják a kisgyerekeket, és nem kényszerítik őket szexuális aktusra? A progresszívek szerint úgy tűnik, valahogyan így van.

Zárásként már csak a weblapalapító gondolatait kell közzétennünk: “Miközben gyermekekkel játszok, majdnem sohasem gondolok a szexre.”

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Hollandiában fontosabbak a pedofil fogva tartó jogai mint az áldozatoké

A “pedofil papok” kártya kijátszásával tiporják sárba a valódi hitre való hajlamot a liberálisok

Pedofilok számára gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket