Hollandiában fontosabbak a pedofil fogva tartó jogai mint az áldozatoké

Büntetést érdemelne az a holland férfi, aki 9 éven át a pincébe zárva “védte a gonosz szellemektől” 6 gyermekét, akik közül némelyeket rendszeresen molesztált is, de a bíróság nem szeretné, hogy sérüljenek a jogai, mivel azóta agyvérzésen esett át, így megússza a törvényi következményeket.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Egészségi állapota miatt nem állítják bíróság elé a gyermekeit hosszú éveken át a világtól elzárva tartó holland férfit – jelentette be csütörtökön az illetékes holland bíróság.

A 68 éves férfit tavaly vádolta meg az ügyészség gyermekei fizikai, mentális és szexuális bántalmazásával, mert a az ország keleti részén fekvő Ruinerwold egy eldugott gazdaságának pincéjében hat 18 és 25 év közötti gyermekét – négy lányát és két fiát – kilenc éven át tartotta fogságban.

A vád ejtését a múlt hónapban kérte az ügyészség, mert a vádlott 2016-ban agyvérzést szenvedett, amelynek következtében annyira romlott a kommunikációs képessége, hogy “az ügy folytatásával megsértenék a jogát a tisztességes bírósági tárgyalásra”.

A családot 2019 októberében akkor találták meg, amikor a legidősebb fiú megjelent egy közeli fogadóban, segítséget kérve. Akkora már három gyermek megszökött az apától.

Az ügyészség vádjai szerint az apa többször megerőszakolta egyik lányát és fiát, amikor azok 12-15 évesek voltak. Azzal próbálta igazolni tettét a nyomozóknak, hogy “a gyermekek halott anyjának kísértetét látta bennük”.

Az anya 2004-ben halt meg. A férfi arra hivatkozva tartotta a világtól elzárva a gyermekeit, hogy távol tartsa őket a rossz szellemektől…

Pedofilok számára gyártanak gyermek méretű szexuális segédeszközöket

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?

(Kuruc.info – Szent Korona Rádió)