Jön a Wokebusters – csatlakozz te is!

Woke-irtókat keres a Fidesz közeli CPAC Hungary. Az ismert Ghostbusters film (magyarul Szellemirtók) mintájára elnevezett Wokebusters (vagyis woke-irtók) igazán ötletes és figyelemfelkeltő név. Remek kezdeményezés, hiszen valóban szükség lenne azokra, akik végre útját állják ennek a baloldali őrületnek nem csak nyugaton, de megcsonkított kis hazánkban is.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

„Mi, a CPAC Hungary által életre hívott Wokebusters tagjai, a szabadság, a rend és a biztonság nevében megfogadjuk, hogy lecsapoljuk a mocsarat és visszavesszük a Nyugatot”

– kezdik a toborzó bejegyzést a CPAC Hungary weboldalán a Wokebusters, vagyis Woke-irtók csapata. A kezdeményezéshez olyan nevek csatlakoztak eddig, mint Mateusz Morawieczki korábbi lengyel miniszterelnök, Szalay-Bobrovniczky Kristóf Honvédelmi miniszter vagy Szijjártó Péter Külgazdasági és Külügyminiszter, de ott találjuk Geert Wilders holland politikust is. Orbán Viktor egyelőre úgy tűnik, nem vesz részt a woke-irtásban.

„Az Alapjogokért Központ büszkén jelenti be, hogy a CPAC Hungary 2024 hatalmas sikere után elindítja a Wokebusters-t, amely egyszerre a szuverenista erők riadólánca, valamint egész éves online és offline rendezvények sorozata”

– szól a kiáltvány. Elsőre egészen jól hangzik, de van néhány bökkenő.

Kezdhetnénk idehaza az irtást

„A woke maga a kommunizmus, csak újrahasznosított formában”

– mondta a Magyar Nemzetnek Szánthó Miklós. Kiváló hasonlat, fel is hívnám néhány dologra az Alapjogokért Központ vezetőjének figyelmét ezzel kapcsolatban. A kiáltvány ugyan a Nyugatot szeretné visszavenni, miközben a kormány holdudvara éppen keletre tart, ugyanakkor először talán éppen idehaza kellene rendet tenni. El lehetne beszélgetni például azzal az államtitkárral, aki szerint semmi kivetnivaló nincs kommunista jelképekkel ünnepelni április negyedikét. Lenne kommunista-woke, amit irtani kellene a rendőrségen is, ahol a jogszabályokat rendre a szélsőbalnak kedvezően alkalmazzák és semmi kivetnivalót nem látnak a sarló-kalapácsban.

Egyre melegebb van Magyarországon

Ugyanakkor melegebb vizekre is evezhetünk. A soha nem látott forróságban 14 esztendő „melegkonzervatív” kétharmada alatt nőtt soha nem látott méretűre a Budapest Pride, mely 2009-ben egy metrókocsiban is elfért, ma pedig már százezren is részt vehetnek rajta. Programjaik pedig nem csak egy napra, hétre vagy hónapra korlátozódnak, hanem immár egész évben zajlanak. Nem csak Budapesten, de a vidéki nagyvárosokban is. Pécsett például már a negyedik Pride-vonulásra készülnek idén, de már előtte is lesz kapcsolódó rendezvény éppen néhány nap múlva. Az is tudott, hogy Szegeden valamint Debrecenben is szeretnének hasonló megmozdulásokat szervezni a nyári hőségben.

A kultúra megszállása folytatódik

Augusztus 6-án Esztergomban lépett volna fel egy antifa-zenekar, végül azonban úgy döntöttek, lemondják a magyarországi fellépést. A helyet, ahol az eseményt szervezik, évek óta több millió forinttal támogatja a Nemzeti Kulturális Alap. Ott is van tehát mit irtani. Ezzel szemben emlékezhetünk arra, amikor a HVIM által szervezett Felvidéki Magyar Sziget támogatását vonta vissza a Bethlen Gábor Alap egyértelműen baloldali nyomásra. Sebaj, a szélsőbaloldali Hétköznapi Csalódások zenekart megtámogatta a kormány a COVID idején egy raktár koncerttel.

Mindenhol ott vannak

Ez “csak” a hazai felhozatal, nyugatabbra ez többszörösen megmutatkozik: A banki szférától elkezdve, – ahol már választott név is szerepelhet a bankkártyán – a vallási szektoron át, – amikor egy magát lelkésznek mondó ember legitimálni akarta az egyházban az LMBTQP jogokat – az egészségügyön keresztül, – ahol eltöröltetnék a deviánsok a rájuk negatívan ható szabályozásokat – az iskolai, sőt óvodai intézményekig mindenhova betúrta magát, hol alattomosan, kijátszva a jogszabályokat, hol szégyenérzet nélkül milliós pénzekkel megtolt ügynökszervezetek által.

Így kell irtani a woke-t

A woke-irtás persze egyáltalán nem lehetetlen, ezt több jobboldali, hazafias szervezet vagy média bizonyította bármiféle állami támogatás és hátszél nélkül. A feljebb már említett antifa-koncert mellett pedig a baloldali Szikra mozgalom tavaly nyári tábora ellen tett fellépést a Magyar Jelen, így azt visszamondták. A Pride rendezvények ellen hosszú évek óta akadnak, akik rendszeresen kiállnak. Az Alapjogokért Központra vagy a kormányra nem, a hatósági vegzálásokra folyamatosan számíthat, aki cselekszik. Tehát amennyiben komolyan gondolja az Alapjogokért Központ és a CPAC Hungary a woke-vadászatot, mi tudunk tanácsokat adni, csak fogadjátok is meg őket.

Azonban a legfontosabb kérdés, hogy mielőtt visszavesszük a Nyugatot, nem vehetnénk vissza Magyarországot?

Ki jár megint az élen a jogszabályok kijátszásában? Hát persze, hogy a Háttér Társaság!

Idén is vonaglanak Pécsett a buzeránsok

Magyar óvodákban és bölcsődékben erőltetik a gyermekekre az LMBTQP-propagandát

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)