Magyarországi evangélikus “lelkész” az LMBTQP-lobbi szolgálatában, támogatja a buzulást és a nemváltást

Hiába a petíció, több megkeresés, a “lelkész” úgy gondolta, hogy elmegy a Pride-hónap egyik eseményére és legitimálja azt “egyházi személyként”. Közben Facebookon a Biblia tanításait kérdőjelezheti meg következmények nélkül. Mást is üzen az eset: a kispolgárok azzal vádolják meg az aktívan cselekvő hazafiakat évek óta, hogy csak “reklámot” csinálnak a Pride-felvonulásnak,ha kimennek ellene tüntetni, ugyanis – érvelnek-, ha békén hagyjuk őket, akkor abbahagyják. Nos, nemhogy nem hagyták abba, hanem egész hónapos rendezvénysorozattá nőtte ki magát a “Pride”, és már keresztény felekezeteket is érint ez a rákos daganat.

A CitizenGo-n megjelent levelet teljes egészében közöljük:

Ami történt, megtörtént. 11635 aláírás és többünk telefonhívása ellenére megesett a szégyen: június 13-án egy evangélikus lelkész bölcselkedett az „LMBT-inkluzivitás a történelmi egyházakban” című Pride-kerekasztalon.

Nagyon szomorú, hogy Németh Zoltán lelkész (képünkön) következmények nélkül elmehet a Pride-programra, sőt, évek óta úgy lehet a Magyarországi Evangélikus Egyház Gyülekezeti és Missziói Osztályának vezetője, hogy nyilvánosan és büszkén érvel a Bibliával szemben.

Sajnos nem viccelünk, és még csak nem is esünk túlzásba: Németh Zoltán lelkész nyilvánosan hirdeti, hogy nem bűn a homoszexuálisok közti szexuális kapcsolat, vagy ahogy ő írja: „egymás kölcsönös megelégedéssel megvalósuló boldogítása”.

„Tiszteletben tartom és elfogadom két felnőtt ember között kölcsönös megegyezéssel létrejövő szexuális kapcsolat minden formáját”, szögezi le Facebook-bejegyzésében.

És ami még megdöbbentőbb, a Gyülekezeti és Missziói Osztály vezetője szerint a „nemváltó” vagy „nem-átalakító” műtétek magvalósulásának támogatása embertársi kötelesség, „annak megtagadása vagy akadályozása pedig az érintett embertársaim ellen elkövetett bűn”!

Emellett ne haladjunk el szó nélkül…

Lelkész úr szerint nem bűn a homoszexuális kapcsolat, nincs probléma az úgynevezett „nemváltással” sem.

Lelkész úr szerint az a bűn, ha megtagadjuk valakitől a „nemváltó” műtétek megvalósulását!

Szolgamód másoljuk a nyugati devianciát, ahol már-már kötelezővé vált a gender-séma vallásként való tisztelete.

Meggyőződésem, hogy mindent megtettünk a botrány elkerülése végett. Körbejártuk a témát, utánakérdeztünk lelkipásztori körökben, és magunk is beszéltünk telefonon Németh Zoltánnal.

Telefonbeszélgetésünk után még több mint 55-en telefonon próbáltuk átadni üzenetünket a Magyar Evangélikus Egyház Országos Irodáján. A megoldásuk az volt, hogy egy idő után nem vették fel a telefont.

Németh Zoltán lelkész úr pedig eltéríthetetlen maradt, és érinthetetlenül vezetheti tovább a Gyülekezeti és Missziói Osztályt.

Mégsem mondhatjuk, hogy hiábavalóságra fecséreltük az erőnket. Megmutatkozott egy szélesebb összefogás a számtalan, támogató visszajelzés tanúsága szerint. Biztosra vehetjük, hogy sikerült elbátortalanítanunk olyanokat, akik keresztényként részvételüket tervezték az LMBT-vigasságban. Segélykiáltásunk az egyházi vezetőkig is eljutott. Tulajdonképpen ez volt a cél. A magyar egyházak LMBTQ-eltolódását ezúttal fülön csíptük.

Kampányunkról Vágvölgyi Gergely is tudósított az Axiómán, és részletesen utánajárt az evangélikus egyházon belüli disszonanciának. Mi is osztjuk a megszólaló Kiss Máté lelkész aggodalmát, aki hangsúlyozta, hogy a csütörtöki alkalom „nem biblikus missziós lehetőség, hanem nyílt propaganda” volt. A propagandának márpedig áldozatai vannak.

Ezért jó látni a keresztények között elindult értékvédő szerveződéseket, mint amilyen az evangélikus vezetők által 2021-ben elindított novemberi állásfoglalás is volt.

Ezen felbuzdulva nem hagyjuk abba. Hiszen a Budapest Pride csúcspontja (mélypontja), a globalista nagy erődemonstráció még hátra van: június 22-én szivárvány színbe öltözik fővárosunk, hazánk szíve megdermed.

A CitizenGO nem hagyja ki, hogy hallassa a csendes többség hangját a zűrzavar tengerében. Farkas ne bújjon bárány bőrébe!

Egyelőre azonban hálásan köszönjük Önnek az aláírást, különösen, ha másokkal is módja volt megosztani ezt a fontos felhívást

Figyelme, visszajelzése megtisztel minket és megerősíti az élet, a család és a szabadság védelmében folytatott közös küzdelmünket.

Üdvözlettel,
Teleki Béla és a CitizenGO csapata
Ui.: Németh Zoltán megdöbbentő, bibliai tanítással szembenálló Facebook-bejegyzését teljes egészében itt olvashatja.